Vuilwaterpomp huren

4 aanbieders gevonden. De prijs van een vuilwaterpomp verschilt van € 29,- tot € 48,- en hangt af van de capaciteit en de uitvoering.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Maximale capaciteit variërend van 15 tot 475 m³/h
Maximale opvoerhoogte variërend van 7.5 tot 37 m
Maximale zuighoogte variërend van 7 tot 8 m
Aandrijving benzine of diesel
Gewicht variërend van 20 tot 1.600 kg
Snel een vuilwaterpomp huren, waar kan dat?

Is je kelder ondergelopen? Heb je ergens anders een grote laag vuil water staan? Wil je een vijver leegpompen? In al deze gevallen biedt het huren van een vuilwaterpomp uitkomst. Een vuilwaterpomp heeft een speciale filter zodat deze niet vastloopt als zich vuil in het water bevindt. Het huren van een vuilwaterpomp is ook ideaal om slootwater op te pompen, om dit te gebruiken voor het beregenen van grasveld, bomen, groenten en/of tuin.

Handige informatie over de vuilwaterpomp

Wist je dat er zowel vuilwaterpompen te huur zijn die op elektriciteit werken, als vuilwaterpompen die op benzine werken? Als je de vuilwaterpomp huurt om te gebruiken op een locatie waar in de directe omgeving geen stroomvoorziening is, is het aan te raden om een vuilwaterpomp te huren met motoraandrijving op benzine. Informeer bij het verhuurbedrijf of je de vuilwaterpomp huurt inclusief een volle tank benzine. In de meeste gevallen is dit zo, maar het kanzijn dat sommige verhuurbedrijven dit anders regelen. Vuilwaterpompen huur je meestal, maar niet altijd, inclusief een aanzuigslang en een afvoerslang. De aanzuigslang leg je in het leeg te pompen vuile water, en de afvoerslang doet wat de naam al suggereert: deze voert het water af. Let goed op of je een vuilwaterpomp huurt met slangen die lang genoeg zijn.

De capaciteit van vuilwaterpompen varieert sterk

Vuilwaterpompen zijn te huur in verschillende vormen en maten. De maximale capaciteit varieert van 15 tot bijna 500 m3 per uur. De maximale opvoerhoogte verschilt tussen 7,5 tot 35 meter of meer. De maximale zuighoogte is bij de meeste vuilwaterpompen ongeveer hetzelfde: namelijk rond de 7-8 meter. Let op: kleine vuilwaterpompen wegen ongeveer 20 kilo, maar als je echt een grote vuilwaterpomp huren wilt, dan kan deze wel 1.500 kilogram of meer wegen. Houd in dit geval rekening met vervoer en vervoerskosten (voor jou of aan de verhuurder).