Waterbedpomp huren

2 aanbieders gevonden. De prijs varieert van € 23,- tot € 31,- en hangt af van het vermogen en de maximale capaciteit (l/min).

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Huur een waterbedpomp voor het (her)vullen van een waterbed

Heb je een nieuw waterbed, en moet deze gevuld? Wil je je waterbed hervullen met water? Dan kun je een waterbedpomp huren om de klus voor je te klaren. De waterbedpompen die je kunt huren zijn er speciaal voor gemaakt om de klus van het leegpompen en volpompen van je waterbed zo snel en efficiënt mogelijk te doen. Bekijk op Huren.nl welk verhuurbedrijf van waterbedpompen het dichtst bij jou zit, zodat je niet ver hoeft te rijden om de waterbedpomp die je gaat huren op te halen.

Ga voorzichtig te werk als je een waterbedpomp gaat huren

Bij vrijwel alle verhuurbedrijven kun je de waterbedpomp per dag huren. De meeste waterbedpompen hebben een universele aansluiting, zodat deze op elk waterbed gemonteerd kan worden. Let op: dit is niet altijd het geval, controleer dus altijd goed van te voren of de slangen passen. Ga ook na of de slangen die nodig zijn bij de huurprijs van de waterbedpomp inbegrepen zijn. Ga daarnaast na of de slangen lang genoeg zijn! De meeste verhuurbedrijven geven de handleiding mee die bij de waterbedpomp hoort. Zorg dat je deze goed doorleest en stap voor stap te werk gaat.