Ferrari

Top 4 verhuurbedrijven

Laat je droom uitkomen: huur een Ferrari

Ben je van plan een Ferrari te huren? Dan zit je hier goed, wij zetten voor jou een offerte uit bij alle verhuurbedrijven van een ferrari bij jou in de buurt. Van veel mensen is het een droom, een keertje zelf een Ferrari te kunnen besturen. Het kan ook zijn dat je op zoek bent naar een Ferrari die je kunt huren omdat je een blikvanger wilt voor een (zakelijk) evenement, of dat je graag in een Ferrari op je eigen bruiloft kunt verschijnen. Of gala, examenfeestje of vrijgezellenfeest? Ken je iemand die dolgraag zelf eens in een Ferrari zou willen rijden? Dan kun je een ritje in een Ferrari cadeau doen. Sommige verhuurbedrijven bieden leuke cadeaupakketten of zelfs cadeaubonnen aan voor het huren van een Ferrari.

Verschillende types de Ferrari te huur

De rode sportwagen die voorbij zoeft met een prachtig klinkende, ronkende motor, het is zo’n typerend beeld, en de droom van velen om een keertje zelf in een Ferrari te rijden. Deze droom is eigenlijk heel makkelijk om uit te laten komen: je kunt bij veel verhuurbedrijven een Ferrari huren en natuurlijk zelf besturen. Veel types van de Ferrari zoals de F430 Spyder F1 en de Ferrari 458 Spyder zijn tweezitters, er zijn ook een paar modellen zoals de Ferrari California die ook in de 2+2-zits uitvoering te huur zijn, dus hier kun je met zijn viertjes in. Leuk voor een bedrijfsuitje, feest of ander evenement. De volgende type Ferrari’s zijn te huur: Ferrari 328, Ferrari 348, Ferrari 360, Ferrari 430, Ferrari 458, Ferrari 355, Ferrari Testarossa.

Hoe lang mag je rijden in een Ferrari?

Je kan zelf bepalen hoe lang je wilt rijden. Korte ritten van 15, 20, 30 of 60 minuten worden voornamelijk op vaste locaties en dagen aangeboden en zijn inclusief instructeur. Deze ritten zijn leuk om cadeau te geven. Voor de langere ritten (2 uur, halve dag of hele dag) kunt u zelf de locatie bepalen en kunt u ook kiezen om zonder instructeur te rijden. Dus bijvoorbeeld voor uw trouwdag of een bedrijfsuitje.