Bezemmachine huren

2 aanbieders gevonden. Huurprijzen van een bezemmachine verschillen van € 70,- tot € 88,-. Vergelijk de verhuurders dus goed.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Verhuur van rolbezem via Huren.nl

Ben je werkzaam in de bouw en zoek je een bezemmachine waarmee je een straat kan schoonvegen? Werk je als tuinier of hovenier en heb je een bezemmachine nodig om de tegels van vuil te ontdoen? Of werk je in de horeca en probeer je een rolbezem te vinden waarmee je jouw terras weer blinkend schoon kunt krijgen? Dan is het huren van een bezemmachine een goede oplossing. Een bezemmachine is een kleine versie van de grotere bezemwagen waar je in kunt rijden. Een bezemmachine duw je voor je uit alsof het een grasmaaier is. De brede rol met harde bezem doet al het werk voor je. Je hoeft alleen maar het opgehoopte vuil weg te werken. Let op: zoek je juist een machine om binnen te vegen dan is een veegmachine wat jij zoekt!

Een bezemmachine huren met of zonder opvangbak

Sommige veegmachines voor buiten of bezemmachines kun je huren met een opvangbak voor het vuil. Niet elk verhuurbedrijf verhuurd dit soort bezemmachines, let er dus goed op of het verhuurbedrijf biedt waar jij naar op zoek bent. Ook sneeuw schuiven is een prima klusje voor een bezemmachine, je maakt in een oogwenk je oprijlaan sneeuwvrij. Vind hier op Huren.nl het juiste verhuurbedrijf voor de juiste bezemwagen voor jou.