Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Waterstofzuiger huren

De prijs varieert van € 10,- tot € 38,- en hangt af van de tankinhoud en het vermogen.De prijs varieert van € 10,- tot € 38,- en hangt af van de tankinhoud en

Vergelijk 11 verhuurbedrijven

 • Uw nummer 1 in machineverhuur!!
  Meerdere vestigingen v.a. 15,-
  v.a. 15,-
 • De specialist in Bouwdrogen
  Schijndel
 • Alleen zakelijke verhuur
  Meerdere vestigingen
 • Verhuur van machines en gereedschap.
  Meerdere vestigingen v.a. 20,-
  v.a. 20,-
 • Voor de zakelijke en particuliere klant
  Waalwijk v.a. 16,-
  v.a. 16,-
 • Uw betrouwbare verhuurpartner
  Rotterdam v.a. 20,-
  v.a. 20,-
 • Uw partner voor het huren van al uw bouwmaterieel
  Ridderkerk v.a. 10,-
  v.a. 10,-
 • Huur voordelig en snel bij Moerverhuur.nl
  Kapelle v.a. 17,-
  v.a. 17,-
 • Veelzijdig Deskundig Flexibel Vertrouwt
  Meerdere vestigingen v.a. 20,-
  v.a. 20,-
 • Eerst naar Bonhof!
  Wilp
 • Verhuur van bouwmachines en gereedschappen
  Utrecht v.a. 16,-
  v.a. 16,-

Huuralternatieven

Een waterstofzuiger huren

Ben je in de bouw bezig en werk je met apparaten die nat moeten boren, zagen of anderszins water op de grond verspreiden tussen het vuil? Dan kun je dweilen tot je een ons weegt, het gebruiken van een waterzuiger werkt veel efficiënter en sneller! Je kunt waterstofzuigers huren die geschikt zijn voor het opzuigen van zowel water als vuil. Je kunt er nat vuil mee opzuigen, maar werkt ook net zo goed als je droog wilt zuigen, net zoals met een gewone stofzuiger. Een waterzuiger huren kan bij veel verschillende verhuurbedrijven. Bij ons kun je terecht om deze aanbieders met elkaar te vergelijken zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt bij het huren van een waterstofzuiger.

Meer handige informatie over de waterzuiger

In principe werkt een waterzuiger hetzelfde als een gewone huis-tuin-en-keuken-stofzuiger. Als de zuigkracht minder wordt, is vaak het reservoir vol, en moet dit geleegd worden. Omdat je nu ook nat vuil op kunt zuigen, kunnen er geen stofzuigerzakken van papier gebruikt worden. Daarom zijn waterzuigers zijn voorzien van een reservoir dat je los kunt koppelen en kunt legen. Als de zuigkracht na het legen van het reservoir nog steeds niet opperbest is, kun je het filter reinigen. Het filter is meestal gemaakt van katoen en houdt de grootste stukken vuil tegen. Als het goed is vervangt het verhuurbedrijf het filter wanneer dit nodig is, maar het reinigen ervan en terugplaatsen kun jij ook doen als je de waterzuiger in een korte tijd, binnen jouw huurperiode, intensief gebruikt hebt. Vind alle verhuurbedrijven van waterzuigers op één plek: op Huren.nl! Snel en makkelijk een waterzuiger huren kan via Huren.nl. 

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!