Diaprojector huren

1 aanbieder gevonden. De uitvoering, het vermogen en de lenzen van een diaprojector kunnen verschillen per verhuurbedrijf.

Top 1 verhuurbedrijf

Prijs per dag:

Een nostalgische dia-avond? Huur een diaprojector!

Ben je op zolder een doos oude dia’s tegengekomen en heb je zin in een avond vol nostalgie? Huur dan een diaprojector (of diascoop) en bekijk alle dia’s van vroeger samen met je familie en vrienden. Maak er een ware dia-avond van of neem ze mee naar de eerstvolgende verjaardag waar iedereen bij elkaar komt. Ze brengen ongetwijfeld de mooiste herinneringen en verhalen naar boven. Ook voor (educatieve) presentaties, informatieavonden en theatervoorstellingen is een diaprojector ideaal. Mocht je geen plek hebben om de projector neer te zetten, dan kun je er een speciale projectietafel bij huren. Heb je geen oude dia’s, maar wel zin in een avondje films en foto’s kijken met je vrienden? Huur dan beamer en bouw je eigen thuisbioscoop! Op deze pagina vind je de verhuurders van diaprojectors in de door jou gekozen omgeving.

Makkelijk dia’s bekijken met deze huurtips

Een diaprojector projecteert de dia’s op een projectiescherm. Naast het easy-up projectiescherm dat je gemakkelijk vanaf de grond op kunt zetten, kun je ook een projectiescherm op statief huren. Erg mobiel en gemakkelijk te verplaatsen. Voor een extra hoge kwaliteit van kijken kun je een spanscherm huren. Dit is een vlak scherm dat strak gespannen staat. De meeste diaprojectors beschikken over twee lampen en een autofocus. Dit houdt in dat het beeld automatisch scherpgesteld wordt. Het verwisselen van de dia’s kan handmatig of automatisch gebeuren. Huur je een automatische diaprojector, dan is de wisseltijd vaak erg kort (rond de 1 seconde). Veel plezier!

Tip: Wil je oude dia’s digitaliseren om ze beter te bewaren en altijd te kunnen bekijken? Huur dan een diascanner.