Recent beoordeelde verhuurbedrijven


8,0

Goede en fijne service! Dankjewel 😃

Gehuurd:

Projectietafel

op 24-04-2024

29-04-2024


10

Prima geregeld. Ruim voor de geplande datum binnen. En vriendelijke meedenkende ondersteuning.

Gehuurd:

Beamer

op 21-04-2024

24-04-2024


10

Goed advies, snel geleverd én telefonische hulp bij het aansluiten. Kan niet beter.

Gehuurd:

Beamer

op 03-04-2024

10-04-2024


10

Groot aanbod van beamers, met heel redelijke huurprijzen. Een paar vragen werden snel en goed beantwoord. De beamer (en soundbar) werden ruim op tijd verzonden, zodat we ook nog even konden zien hoe we de apparaten konden aansluiten e.d. Alles is goed en overzichtelijk verpakt, met duidelijke handleiding. Het retourlabel zat er al bij zodat terugsturen gemakkelik verliep. Lees meer

Gehuurd:

Beamer

op 22-03-2024

26-03-2024
Vind de verhuurbedrijven van beamers op Huren.nl

Op deze pagina kun je alle verschillende producten vinden die te huur zijn op het gebied van beamers en de accessoires die je daarbij nodig kunt hebben. Beamers worden voor veel verschillende projecten en doelen gehuurd. Op particulier gebied bijvoorbeeld om een film op te kijken, of om samen met vrienden een console op aan te sluiten en levensgroot met de beamer een spannende game te spelen. Voor zakelijk gebruik wordt een beamer erg vaak gehuurd om presentaties op te geven. Het voordeel is uiteraard dat je een groot scherm hebt waarop je jouw informatie kunt laten zien. Er zijn veel verschillende beamers te huur, wist je bijvoorbeeld dat er ook 3D-beamers zijn die je kunt huren? Vergeet dan niet voor genoeg 3D-brillen te zorgen, je kunt ze vaak huren bij hetzelfde verhuurbedrijf als waar je de beamer huurt.

De juiste accessoires huren voor bij de beamer

Als je een beamer gaat huren, vergeet dan niet dat je met alleen een beamer niet heel ver komt, tenzij je zelf al in het bezit bent van alle overige benodigdheden. Je kunt ervoor kiezen om de lens van de beamer te richten op een witte muur, maar omdat deze vaak niet egaal zijn, zal de kwaliteit erg slecht zijn. Je kunt kiezen voor het huren van een easy-up projectiescherm, een scherm dat je makkelijk uitrolt en inklapt. Er zijn ook beamerprojectieschermen op statieven. Wil je een scherm wat extra strak gespannen staat, kies dan voor een spanscherm. Heb je al gedacht waar je de beamer precies neerzet? De plek waar je de gehuurde beamer neerzet ten opzichte van het scherm komt erg nauw. Het kan handig zijn om een projectietafel te huren. Hier kun je de beamer op zetten, en ook eventueel het afspeelapparaat, zoals de DVD-speler, Blu-rayspeler of laptop. Denk bij het huren van de beamer aan de specificaties. Het kiezen van het verhuurbedrijf kun je doen aan de hand van de beamers die het verhuurbedrijf verhuurt: let op de resolutie, de lamp, de lens en de lichtsterkte. Als je bijvoorbeeld overdag een presentatie houdt heb je een grote lichtsterkte nodig, zodat dat wat op het scherm geprojecteerd wordt goed zichtbaar is.

Andere projectors huren en hoe werkt Huren.nl:

Er zijn veel verschillende beamers te huur, maar misschien ben je wel opzoek naar een ander soort projector, bijvoorbeeld een overheadprojector, waarbij je doorzichtige vellen met tekst of tekeningen erop kunt projecteren op een scherm. Als je dia’s wil vertonen, kies dan voor de huur van een diaprojector. Wist je dat je ook een diascanner kunt huren, zodat je de je dia’s voor altijd kunt digitaliseren? Op Huren.nl vind je alle verhuurbedrijven verspreid door Nederland voor al deze producten. Je kunt op je gemak de verhuurbedrijven en het aanbod bekijken en vergelijken, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken. Immers, vergelijken is besparen!