Vind jouw beste huurdeal

Beamer huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Verhuurwinkel.nl B.V. logo

Gratis bezorgd en opgehaald in héél Nederland!

Landelijke levering
v.a. 39,-

PSPA Woerden logo

Voor de technische ondersteuning van elk evenement

Woerden
v.a. 91,-

M Rental logo

Winnaar Huurtopper Award 2017/2018/2019/2020

Oud-Beijerland
v.a. 182,-

Straatman Amusement logo

VERHUUR LICHT EN GELUID VOOR GROOT EN KLEIN

Beek en Donk
v.a. 60,-

Detron ICT Verhuur logo

Tijdelijke ICT binnen 24 uur geleverd (zakelijk)

Landelijke levering
v.a. 75,-

Habets Event Support logo

Het is een FEEST om met ONS zaken te doen!

Valkenswaard
v.a. 67,-

Licht en geluid zeeland logo

Een verhuurpartner die met u meedenkt!

Middelburg
v.a. 50,-

FavoRent logo

GECERTIFICEERD, KWALITEIT, SCHOON, SERVICE!

Meerdere vestigingen
v.a. 35,-

Powersounds logo

Powersounds: Alles in huis voor een super feest!

Rotterdam
v.a. 42,-

Verhuurbeamer.nl logo

Gratis bezorgd en retour in Nederland!

Landelijke levering
v.a. 38,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

Een projector of beamer huren

Een beamer huren voor een presentatie, feest, bruiloft of een bedrijfsevenement? Dan ben je bij Huren.nl aan het juiste adres! Met een beamer geef je een mooie speech en hou je jouw gasten geïnteresseerd. Er zijn een hoop bedrijven actief in de beamerverhuur. Hierdoor kan het soms lastig zijn om de bedrijven te vergelijken. Hierboven op deze pagina, vind je bedrijven bij jou in de buurt met een beamer te huur. Zo kun je de verhuurders makkelijk vergelijken op prijs, afstand en beoordelingen. Vergelijk alle beamer verhuur en vind de verhuurder die het beste bij je past. Een beamer huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

De verschillende soorten beamers die je kunt huren

Voordat je een beamer gaat huren is het goed om te weten wat de verschillen tussen de beamers zijn. De verhuurders bieden namelijk verschillende soorten beamers aan. Zo kun je een normale beamer, een HD beamer, een beamer voor buiten en een 3D-beamer huren. Wanneer je een beamer gaat huren, dan kun je op de onderstaande zaken letten.

ANSI-Lumen

Als je een beamer huurt, is het verstandig om te letten op het ANSI-Lumen van de beamer. Dit geeft weer hoe de lichtopbrengst of het lichtvermogen van de beamer is. Het aantal Lumen verschilt van 2.000 tot 15.000. Ga je een film vertonen in de buitenlucht op klaarlichte dag? Dan heb je dus een beamer nodig met een hoog ANSI-Lumen. Want hoe lichter de ruimte, hoe meer lichtopbrengst de beamer moet hebben om goed zichtbaar te zijn.

Pixels

Hoe goed de kwaliteit van de projectie van de beamer die je huurt, zal afhangen van de resolutie, die gemeten wordt in aantal pixels. Hoe hoger de resolutie, hoe meer pixels, hoe beter de kwaliteit. Het aantal pixels ligt vaak tussen de 800x600 en 1920x1200. Let wel op: het heeft weinig zin om een beamer te huren die Full-HD (1920x1080 pixels) kan weergeven als je computer dit zelf niet aankan. Bij vragen kun je altijd contact opnemen met de verhuurder.

Aansluiting en schermbreedte

Let bij het huren van een beamer ook op de aansluitingen die een beamer heeft, zodat je randapparatuur goed kan aansluiten. De meeste beamers hebben een breedbeeld (16:4) ratio, maar als je juist oud filmmateriaal of dia’s wilt vertonen, kan het handig zijn om een beamer met een ratio van 4:3 te huren.

Een beamer inclusief projectiescherm

Ga je een beamer huren en ben je zelf niet in het bezit van een projectiescherm? Dan kun je ervoor kiezen om ook een projectiescherm op statief of een spanscherm te huren. Enkele verhuurders bieden ook een beamer pakket aan. Je kunt ook een projectietafel (ook wel beamertafel genoemd) huren, zodat je de beamer precies op de juiste hoogte en afstand ten opzichte van het projectiescherm kunt plaatsen. Wil je beelden vertonen met geluid? Vergeet dan niet luidsprekers bij de beamer te huren. Een beamer huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Kenmerken en varianten

  • Aansluiting HDMI
  • Pixels 1920x1200
  • Beeld 4:3
  • Beeld 16:3
  • Contrastratio variërend van 1100:1 tot 20000:1
  • Lume variërend van 2000 tot 15000 lm
  • Gewicht variërend van 2 tot 4 kg