Xbox huren

3 aanbieders gevonden. Let op! Het type Xbox kan verschillen per verhuurder. Check ook welke extra's er worden meegeleverd.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Een Xbox te huur in een compleet pakket of los

Wil je op een beurs, evenement of andere speciale gelegenheid graag je bezoekers entertainen door een console neer te zetten met een of meerdere spellen zodat ze een tijdje kunnen spelen? Dan is het een leuk idee om een Xbox  te huren. De Xbox  is met name een goede spelcomputer om te huren als je op zoek bent naar bijzondere graphics en de mogelijkheid om de games te besturen met je lichaam, in plaats met een controller. Er zijn veel verhuurbedrijven op de markt waarbij je een console zoals een Xbox 360 of Xbox One kunt huren. Sommige verhuurbedrijven verhuren alleen de spelcomputer en, als je wil, een paar games, andere verhuurbedrijven verzorgen de hele dag voor je: ze komen alles brengen, zetten een volledig gethematiseerde speelruimte voor je klaar, en begeleiden de bezoekers met het spelen van de spellen op de Xbox die jij huurt.

Verschillende huurmogelijkheden voor de Xbox op Huren.nl

Je kunt bij de meeste verhuurbedrijven kiezen om een Xbox te huren met of zonder Kinect. Kinect is de speciale sensor die gamen mogelijk maakt waarbij je zonder controller, maar alleen met je lichaam het spel aanstuurt. Zoals hierboven al gezegd kun je vaak in combinatie met de Xbox ook een of meerdere spellen huren. Games die vaak gehuurd worden met de Xbox zijn bijvoorbeeld Kinect Sports, Kinect Adventures, Forza 4 en Dance Central 2. Andere populaire spellen zijn Lips, FIFA en Call of Duty. Let wel op dat als je online wil spelen je een Xbox Live Gold abonnement nodig hebt. Wil je alleen de console en de spellen huren? Geen probleem, maar veel verhuurders bieden meer dan dat: zij verhuren pakketten met alles wat je nodig hebt voor een geslaagde dag met een Xbox, denk bijvoorbeeld aan de juiste controllers, Kinect, en natuurlijk een beeldscherm. Vind wat je zoekt hier en huur makkelijk en snel een Xbox 360 of Xbox One op Huren.nl!