Playstation huren

2 aanbieders gevonden. Een Playstation huren? Zoek dan goed uit welk verhuurbedrijf welke producten meeleverd (bijv. beeldscherm en spellen).

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Playstation verhuur is geschikt voor zowel particuliere als zakelijke doeleinden

Het aanschaffen van een nieuwe Playstation gaat gepaard met een grote investering. Dus waarom zou je een Playstation kopen als je er ook één kunt huren? Spelcomputers zoals de Playstation worden voor verschillende doeleinden gehuurd. In het algemeen kun je een PS huren voor particulier gebruik, bijvoorbeeld als je met vrienden een game avond hebt georganiseerd, en je hebt nog een extra Playstation met controllers en games nodig. Maar Playstations worden ook vaak ingezet bij beurzen en evenementen. In dit geval fungeert een Playstation bijvoorbeeld als eyecatcher bij een stand op een beurs, een welkom pauze bij een zakelijke bijeenkomst of natuurlijk als origineel idee voor een bedrijfsuitje. Spellen die je vaak kunt huren bij de Playstation zijn onder andere Singstar, Buzz en FIFA. Een playstation huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Allerlei opties voor het huren van een Playstation

Als je een Playstation gaat huren bij één van de verhuurders die wij hierboven verzameld hebben, dan kan het handig zijn om een aantal handige puntjes te hebben waarop je de verhuurder kunt vergelijken. Een Playstation wordt, zoals hierboven vermeld, gehuurd voor veel verschillende doeleinden. De verhuurbedrijven met een playstation te huur spelen in op de verschillende doelen. Zo verhuren bedrijven de Playstation vaak in verschillende pakketten. Zo verhuren bedrijven een standaard pakket bestaande uit de spelcomputer, twee controllers en een spel naar keuzen. Maar zo zijn er ook verhuurders die de Playstation inclusief Move controllers, meerdere games, een groot beeldscherm, spelbegeleiding en op- en afbouw aanbieden. Tussen deze twee opties zitten uiteraard nog tal van andere mogelijkheden bij de verhuurders die je hier vindt op Huren.nl. Je kunt ook kiezen om een Playstation te huren, met daarnaast bijvoorbeeld een beeldscherm of beamer, plus eventueel een geluidsset voor de optimale ervaring.

Een Playstation huren doe je vaak voor minimaal één dag. Heb je de Playstation voor een langere tijd nodig? Bekijk dan welke verhuurder zijn dagprijs verlaagt wanneer je de Playstation voor meerdere dagen huurt. Hou rekening met eventuele bijkomende kosten van de verhuurder. Zo kan het zijn dat de verhuurder kosten rekent voor het bezorgen en het aansluiten van het apparatuur. Vergeet bij de overhandiging niet je legitimatie mee te nemen, hier wordt namelijk vaak naar gevraagd. Vergelijk alle playstation 4 verhuur bij jou in de buurt en vind de verhuurder die het beste bij je past.