Alles over de verhuur van consoles op Huren.nl

Het in huis hebben van een spelcomputer is tegenwoordig bijna net zo vanzelfsprekend als het hebben van een mobiele telefoon of een televisie. Heb jij al zelf een console in je woonkamer staan, of wil je eerst eens uitproberen hoe dat precies is? In dat geval kan het erg handig zijn om een keertje een Wii, Playstation of Xbox 360 te huren. Zo hoef je de spelcomputer niet gelijk aan te schaffen, maar kun je eerst eens kijken of het iets voor jou is. Ook als je je eigen spelcomputer hebt uitgeleend aan je neefje, kun je makkelijk en snel een console huren via Huren.nl. Ben je een gameavond of gamedag aan het organiseren met je vrienden, vereniging of school? Je kunt een of meerdere consoles huren via Huren.nl. De meest verhuurde spelcomputers zijn de Wii, de Xbox 360 en de Playstation 3. Niet alleen particulieren huren een spelcomputer: ook voor een bedrijfsuitje, op een beurs of evenement misstaat een spelcomputer zeker niet!

Verschillende spelcomputers te huur, verschillende mogelijkheden

Als je van plan bent om een spelcomputer te huren, denk er dan aan dat je ook spellen nodig hebt en genoeg, en de juiste controllers. Wil je bijvoorbeeld met een spelconsole een spel spelen waarbij jouw lichaam de controller is, dan is het ook nodig dat je Kinect huurt. Wil je Guitar Hero spelen, huur dan genoeg controllers erbij: denk aan een tweede gitaar, een drumstel en microfoons. Als je game console gehuurd wordt voor op een evenement of gameavond, dan kan het leuk zijn om een groot beeldscherm te huren, of misschien wel een beamer inclusief projectiescherm: zo kun je racen in een levensgrote auto of Dance Dance Revolution spelen terwijl je naar een groot scherm kunt kijken, zodat iedereen het goed kan zien.

Handig om te weten als je een spelcomputer gaat huren

Als je een console zoals een Xbox 360, Playstation 3 of Wii gaat huren, denk er dan dus aan om de juiste controllers en games erbij te huren. Veel verhuurbedrijven verhuren een standaardpakket, inclusief de spelcomputer, twee controllers, en een spel naar keuze. Dit biedt niet elke verhuurder! Andere verhuurders bieden juist grotere pakketten, handig voor op een evenement of beurs: een console inclusief controllers, spellen, aankleding, groot scherm, geluidssysteem en professionele begeleiding. Natuurlijk kun je ook gewoon alleen een game console huren bij een van de verhuurbedrijven als je dat wil! Op Huren.nl vind je verhuurbedrijven die voor ieder wat wils bieden. Huur makkelijk en snel een spelcomputer via Huren.nl!