Line array huren

1 aanbieder gevonden. Let op! Het bereik en de kwaliteit van een Line array kunnen verschillen per aanbieder. Let ook op de geleverde service.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Alles over de verhuur van line arrays op Huren.nl

Als je op jouw evenement perfect geluid wil dan is het natuurlijk nodig om luidsprekers/speakers te huren. Met zomaar een aantal boxen verspreid door de zaal red je het misschien niet. Je kunt er daarom voor kiezen om een line array te huren. Vaak zie je dit soort line arrays tijdens concerten aan beide kanten van het podium hangen. Een line array is een rijtje boxen onder elkaar die vanwege hun kracht en de manier waarop ze ‘gestapeld’ zijn heel goed geluid overbrengen. Line arrays worden met name gehuurd voor evenementen waar meer dan vijfhonderd personen aanwezig zijn. Afhankelijk van welke line array je huurt kun je een bepaald aantal personen bereiken. Er zijn ook line arrays te huur voor vanaf vijftienhonderd mensen of zelfs veel meer.

Waar kun je op letten als je een line array gaat huren?

De voordelen van het gebruik en het huren van line arrays zijn met name dat je met een compacte set boxen of speakers erg goed geluid kunt overbrengen. Let wel op: line arrays moeten vaak op een bepaalde manier opgebouwd worden en hoog geplaatst worden, wat eventueel meer tijd kan kosten dan het plaatsen van losse boxen. Het is ook handig om, als je verhuurbedrijven van speakers zoals line arrays gaat vergelijken, erop te letten wat er allemaal bij de huurprijs in zit. Veel verhuurders verhuren de benodigde bekabeling automatisch mee met de line array, maar het kan zijn dat versterkers, mengpanelen en andere benodigdheden apart gehuurd moeten worden. Vind op Huren.nl alle verhuurders van line arrays bij jou in de buurt!