Vind jouw beste huurdeal

Geluidsinstallatie huren

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

Van Delft Verhuur logo

Alles voor uw Feest & Evenement!

Oosterhout
v.a. 75,-

M Rental logo

Winnaar Huurtopper Award 2017/2018/2019/2020

Oud-Beijerland
v.a. 151,-

Party Time Verhuur & Organisatie logo

Hét adres voor alle party-benodigheden!

Sint-Michielsgestel
v.a. 175,-

Powersounds logo

Powersounds: Alles in huis voor een super feest!

Rotterdam
v.a. 54,-

Aural sound & lighting logo

Persoonlijke aandacht voor ieder evenement & feest

Nijmegen
v.a. 65,-

Verhuurwinkel.nl B.V. logo

Gratis bezorgd en opgehaald in héél Nederland!

Middelburg
v.a. 95,-

AllInPartyVerhuur.nl logo

Kwaliteit & Service, Huren zonder Zorgen!

Moordrecht
v.a. 61,-

Time Out Verhuurservice logo

Partyverhuur zoals u het wilt!

Heinenoord
v.a. 151,-

RF Shows logo

Beeld, Licht en Geluid voor al uw gelegenheden!

Nootdorp
v.a. 48,-
Prijs per dag

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!

Zoek bedrijf

De voordelen van een geluidsinstallatie huren

Natuurlijk heeft niet iedereen goede en mooie boxen in de kast liggen. Hierbij kan het huren van een geluidsinstallatie goed van pas komen. Via Huren.nl vind je eenvouding en snel alle geluidsinstallatie verhuurbedrijven met een ruim aanbod aan verschillende soorten geluidsinstallaties. Met gebruik van je locatie en de kaart zie je in één oogopslag alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Bij Huren.nl vind je verhuurders met een ruim aanbod aan verschillende soorten geluidsinstallaties. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Een geluidsinstallatie bevat vaak een set speakers, een subwoofer en een mixer. Daarnaast heb je vaak de mogelijkheid om er een microfoon, lichten of een extra versterker bij te huren. bij de meeste verhuurbedrijven worden de boxen netjes bij je afgeleverd en soms zelfs geïnstalleerd. Dit verschilt per verhuurbedrijf. Tijdens je feest of presentatie kun je zorgeloos genieten van je gehuurde geluidsinstallatie.

Meer over geluidsinstallatie verhuur

Ben je bezig met de organisatie van een evenement waarbij het belangrijk is dat er een goed geluidssysteem staat? Organiseer je bijvoorbeeld een feest, presentatie, concert, festival of een DJ optreden waarbij je wil dat de muziek goed uit de speakers knalt? Of regel je een bandjes- of muziekavond waarbij de muzikanten niet akoestisch maar versterkt zullen spelen? In alle gevallen kan het heel handig zijn om een aantal speakers te huren. Veel verhuurbedrijven verhuren complete geluidsinstallaties. Dit is erg handig omdat je vaak voor een set minder betaalt dan wanneer je de losse speakers en benodigdheden apart huurt. In een geluidsset die je kunt huren zit vaak een paar speakers en subspeakers, soms ook een versterker of mengpaneel, statieven en eventueel andere soorten luidsprekers zoals monitors voor de muzikanten. Het is natuurlijk fijn als je kunt genieten van mooi geluid.

Tips en weetjes voor het huren van een speakerset

Als je zo’n set van speakers gaat huren bij één van de verhuurbedrijven die je hier op Huren.nl op een rijtje ziet staan kan het handig zijn om een aantal handige puntjes te hebben waarop je de geluidsinstallatie kunt vergelijken. Allereerst kun je natuurlijk kijken naar waaruit de verschillende geluidsets bestaan. Wat heb je nodig? Vaak is het een handige indicatie om te bekijken hoeveel gasten er zullen zijn op het feest, dan kun je daar de hoeveelheid, grootte en sterkte van de speakers die in de geluidsset zitten die je huren gaat. Let op frequentie, volume, subwoofers, en wat er allemaal in de geluidset zit die het verhuurbedrijf aanbiedt. Heb je bijvoorbeeld statieven nodig voor je speakers? Als die niet in de speakerset zitten, kun je ze er los bij huren samen met eventuele andere benodigdheden zoals microfoons, monitoren of een extra box. Let op, in bijna alle gevallen zit in de geluidsets die te huur zijn ook de nodige bekabeling, inclusief een kabel waarmee je de speakerset kunt aansluiten op de afspeelbron zoals je laptop of een microfoon. Check goed of je beschikt over de juiste aansluiting of vraag hiernaar bij de verhuurder. Vergelijk nu alle geluidsinstallatie verhuurders bij jou in de buurt!