Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Silent disco huren

Vergelijk 6 verhuurbedrijven

 • Silent Disco Avonturen & Verhuur
  Landelijke levering v.a. 95,-
  v.a. 95,-
 • Gratis bezorgd en opgehaald in héél Nederland!
  Landelijke levering v.a. 119,-
  v.a. 119,-
 • Onderscheidend in service en kwaliteit!
  Zaandam v.a. 5,-
  v.a. 5,-
 • Zo is feestvieren nog leuker !
  Meerdere vestigingen
 • GRATIS transport: Amsterdam, Utrecht en Amersfoort
  Meerdere vestigingen v.a. 10,-
  v.a. 10,-
 • Uw adres voor een geslaagd feest zonder zorgen
  Huizen v.a. 125,-
  v.a. 125,-
 

Silent disco, wat is het eigenlijk?

Op festivals buiten, op feesten binnen, als bedrijfsfeestje, verjaardag of welke gelegenheid ook, de silent disco kom je tegenwoordig overal tegen. Het is een steeds populairder fenomeen, maar wat is de silent disco nou eigenlijk? Het idee is simpel: iedereen die meedoet aan de silent disco krijgt een koptelefoon op. Dit is meestal een draadloze koptelefoon maar het komt ook voor dat de hoofdtelefoons aan hun snoer aan het plafond hangen (hier kunnen de deelnemers dus niet ver lopen). Vervolgens draait de DJ toffe plaatjes die je dus via de koptelefoon hoort. Geen gezeur met geluidsoverlast, iedereen kan de muziek op zijn eigen volume vaststellen dus ook geen pieporen meer na afloop! Wil je de silent disco wat grappiger maken? Laat iedereen dan naar andere muziek luisteren: de deelnemers weten niet van elkaar welke muziek ze luisteren, dus ondertussen dat je collega op links aan het schuifelen is op Mariah Carey zit jij te rocken met Nirvana. Vaak kun je je gasten ook zelf laten kiezen naar welke muziek ze luisteren door ze van kanaal te laten wisselen op hun hoofdtelefoon.

Verschillende soorten en maten van de silent discoparty in de verhuur

Veel verhuurbedrijven die gespecialiseerd zijn in de verhuur van licht-, geluid- en beeldapparatuur bieden complete sets aan waarmee je een silent disco kunt houden. Dit bevat natuurlijk genoeg draadloze koptelefoons, het meest onmisbare component voor de silent disco. Een van de andere benodigdheden voor een silent disco is de zender. Veel verhuurders die silent discosets verhuren, bieden de optie om een stereozender met meerdere kanalen te huren. Op deze manier kun je dus verschillende muziekstijlen op verschillende kanalen uitzenden en kunnen de deelnemers zelf kiezen welke muziek ze luisteren, eenvoudig door op hun koptelefoon te wisselen tussen de verschillende kanalen. Bij sommige verhuurbedrijven bestaat er ook de optie om een silent discoavond te huren inclusief begeleiding. In dit geval biedt het verhuurbedrijf personeel zoals een DJ en/of iemand die de technische kant van de silent disco kan regelen. Zo hoef je zelf niet bezig te zijn met het zoeken naar kanalen en het afspelen van de juiste muziek voor de juiste sfeer, maar kun je alles over laten aan de DJ en het verhuurbedrijf, lekker handig!

Silent disco huren om in te zetten voor een ander doel? Natuurlijk kan dat!

Je kunt een silent disco natuurlijk ook voor andere doeleinden inzetten! Het heet natuurlijk een silent disco, maar wordt ook silence disco of stille disco genoemd. Maar daarmee is de complete lading nog lang niet gedekt. Wat dacht je ervan om dit draadloze microfoonsysteem met zender te huren om rondleidingen te geven in bijvoorbeeld een museum of jouw net geopende bedrijf? Ook in jouw café kun je gebruik maken van het silent discosysteem door het te huren: aan de ene kant kunnen je gasten voetbal kijken, terwijl aan de andere kant van het café de stamgasten gezellig met elkaar kunnen blijven kletsen. Kortom, genoeg mogelijkheden. Vind op Huren.nl de verhuurbedrijven op een rijtje.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!