Silent disco huren

Top 9 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2022
  • Pak kortingscode
  • Meest gekozen
  • Ook 's avonds open
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Ik heb de silent disco box besteld met de discolampen. Dit was super gaaf! De discolampen maakten het feestje echt af! De levering was super snel en netjes verlopen! Alle benodigdheden zijn overzichtelijk en netjes geleverd en het is allemaal makkelijk te installeren. Enorm genoten en zeker voor herhaling vatbaar! Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 22-04-2023

01-05-2023


9,0

Was een groot succes! Alles erbij geleverd wat we nodig hadden

Gehuurd:

Silent disco

op 21-04-2023

22-04-2023


10

Wat een feest! De silent disco box. De meeste mensen die aanwezig waren bij ons feest hadden nog nooit een silent disco gedaan. Maar wat een positieve reacties. 3 verschillende zenders, 3 compleet verschillende muzieklijsten, voor ieder wat wils. Dit was een feestje voor in de boeken. Zeker een aanrader! Ook qua bezorging etc goed geregeld. Ruim van te voren aanwezig zodat je alles goed en op tijd kunt installeren. Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 08-04-2023

11-04-2023


10

Hele goede service. Bestelling kwam ruim op tijd binnen en kwaliteit van de apparatuur was zeer goed. Ook bij vragen reageerde ze snel op email. Feest is een super succes geworden door deze silent disco echt een leuke ervaring!

Gehuurd:

Silent disco

op 08-04-2023

10-04-2023


10

Een onwijs leuk feestje gehad! Zowel jong als oud stonden op de dansvloer met de koptelefoons op. Zelfs de aller kleinste kinderen hebben door het feestje heen kunnen slapen hierdoor. Voor herhaling vatbaar!

Gehuurd:

Silent disco

op 24-03-2023

27-03-2023


10

Ik huurde een silent disco box voor mijn verjaardagsfuif. Super tevreden. De box was al 3 dagen op voorhand bij me thuis. Heel goeie kwaliteit van muziek. Super service!

Gehuurd:

Silent disco 25-03-2023


10

Hoe origineel en leuk was dit! Een silent disco party met 8 tienermeiden, hun favoriete liedjes, lightsticks en een eigen discolamp.. hun avond kon niet meer stuk! Enorm genoten en voor herhaling vatbaar! Super service, duidelijke instructies en betaalbaar! Ik denk zomaar dat wij bij een volgende feestje weer aan jullie denken! Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 18-03-2023

19-03-2023


9,0

Voor het verjaardagsfeestje van mijn dochter hebben we de silent disco gehuurd. Dit is erg goed bevallen. Het is erg leuk om die kinderen met al die glowsticks discoverlichting de stroboscoop en de verlichting van de koptelefoons 2 kanalen dus blauw en rood door de woonkamer te zien stuiteren. De kwaliteit van de discobrillen liet wat te wensen over maar verder was het helemaal geslaagd. Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 12-03-2023

12-03-2023


10

De levering was super snel en netjes verlopen! Alle benodigdheden zijn overzichtelijk en netjes in een doos geleverd en de apparatuur werkt fantastisch! Ook in contact komen met de klantenservice gaat gemakkelijk dus eventuele onduidelijkheden worden snel verhelderd. Al om al zeer te vrede met deze verhuursite! Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 08-03-2023

12-03-2023


10

Wat een succes was het weer op de internationale vrouwendag 2023 bij Lokaal-O in Baarn met de silent disco erbij. Iedereen kon elkaar gewoon verstaan terwijl op de dansvloer de voetjes flink van de vloer gingen. Er is de hele dag gedanst door de kinderen van de “ vrouwen”, en de vrouwen en mannen die er waren, de hele dag door. Het instaleren van de zender is super gemakkelijk, we hadden er twee dus ook twee playlisten! Vond je de muziek niet leuk dan switchete je naar het andere kanaal. Iedereen heeft genoten, wat een succes.👍🍀 Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 08-03-2023

11-03-2023


10

Een enorm leuk glow in the dark feestje gehad met alle spullen van silentdiscobox! Spullen werden ruim op tijd bezorgd en alles klopte. Montage was makkelijk via alle instructiefilmpjes. Ook kregen wij snel reactie op onze vragen. Alles was heel goed geregeld en de volgende keer gaan we zeker weer via jullie huren! Bedankt :) Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 04-03-2023

07-03-2023


10

Zo blij met de service, de levering en de kwaliteit van de site te disco head Phones. Ik had er 12 besteld, erg goed geprijsd. Ook een hele snelle levering en makkelijke installering! Thank you!!!!

Gehuurd:

Silent disco

op 20-01-2023

25-01-2023


10

Goede kwaliteit, super snelle verzend service.

Gehuurd:

Silent disco

op 13-01-2023

24-01-2023


10

Top service! Alles ruim voor de geboekte datum geleverd gekregen, werkte allemaal uitstekend en het ophalen thuis ging ook heel soepel!

Gehuurd:

Silent disco

op 31-12-2022

09-01-2023


10

De medewerkers van Verhuurwinkel zijn vriendelijk. Het bedrijf is goed bereikbaar voor vragen en levert prima service. Het producten ziet er netjes uit en werkt perfect.

Gehuurd:

Silent disco

op 31-12-2022

07-01-2023


10

Er werd enorm meegedacht, vanwege mijn late bestelling heeft een collega van verhuurwinkel de silent disco set gebracht! Hulde!

Gehuurd:

Silent disco 06-01-2023


10

Silent disco gehuurd voor oud en nieuw! Kreeg de sets al een week van te voren binnen, er zat een goede handleiding bij, en was het allemaal goed verpakt! Wij hebben erg genoten van de silent disco en van jullie service! Dikke aanrader!

Gehuurd:

Silent disco

op 31-12-2022

06-01-2023


10

Alles is zo gemakkelijk. De communicatie, de levering en het terug sturen! Wij hebben ontzettend gelachen. De silent disco hebben wij gebruikt als spel element zoals je bij ik hou van Holland ziet. 1 teamlid roept een woord de andere moeten dit woord raden. Hilarisch!

Gehuurd:

Silent disco

op 31-12-2022

03-01-2023


10

Dit is een van mijn favoriete winkels geworden. Het was erg kort dag en Verhuurwinkel heeft uitstekend met me meegedacht om de goederen tijdig te kunnen leveren en dat mijn feest kon slagen. Het werd geleverd en ook opgehaald.

Gehuurd:

Silent disco

op 17-12-2022

24-12-2022
Een silent disco huren via Huren.nl!

Wil je een leuk feest geven, maar wil je niet teveel lawaai maken? Dan kan het huren van een silent disco uitkomst bieden. Er zijn veel bedrijven waar je een silent disco set kunt huren. Door het groot aantal verhuurbedrijven van silent disco’s, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wij bij Huren.nl maken het huurproces graag wat makkelijker voor je. Zo hebben we hier op deze pagina alle bedrijven met een silent disco te huur verzameld. Gebruik je locatie en vergelijk de verhuurders op prijs, beoordelingen en afstand.

De verschillende soorten silent disco’s die je kunt huren

Veel verhuurbedrijven die gespecialiseerd zijn in de verhuur van licht-, geluid- en beeldapparatuur bieden complete sets aan waarmee je een silent disco kunt houden. Er zijn verschillende soorten silent disco’s te huur. Hieronder bespreken we een aantal punten waarop je de silent disco sets op kunt vergelijken.

Draadloos of met snoer

Iedereen die meedoet aan de silent disco krijgt een koptelefoon op. Dit is meestal een draadloze koptelefoon, maar het komt ook voor dat de hoofdtelefoons aan hun snoer aan het plafond hangen (hier kunnen de deelnemers dus niet ver lopen).

Aantal kanalen

De silent disco’s hebben altijd een aantal kanalen. Bezoekers kunnen vaak kiezen uit kanalen waarop verschillende muziekgenres klinken, hierdoor kan iedereen zijn eigen muziek kiezen. Wil je een stille disco met meerdere muziekgenres? Bekijk dan hoeveel kanalen de silent disco heeft.

Bereik

Geef je een feest in een grote ruimte? Zorg er dan voor dat er voldoende zenders zijn. Het bereik van een zender verschilt en varieert vaak tussen de 75 en 150 meter. Bij enkele verhuurders krijg je meerdere zenders mee, zo blijft de geluidskwaliteit op zijn best.

Accuduur

Zowel de draadloze zenders als de draadloze koptelefoons hebben een accu. De accu’s van de draadloze zenders werken tot circa 5 tot 10 uur. De koptelefoons hebben een accuduur van 6 tot 8 uur. De apparatuur wordt opgeladen geleverd, zo weet je precies voor hoe lang je de apparatuur kunt gebruiken.

Hierop kun je de verhuurders vergelijken

Nu je met de bovenstaande punten de juiste silent disco kunt kiezen, willen we je graag nog wat tips geven. Je kunt de verhuurders vergelijken op de apparatuur, afstand, prijs en service. Daarnaast kun je de verhuurders ook op de onderstaande punten vergelijken.

Inclusief of exclusief begeleiding

Bij sommige verhuurbedrijven bestaat er ook de optie om een silent discoavond te huren inclusief begeleiding. In dit geval biedt het verhuurbedrijf personeel zoals een DJ en/of iemand die de technische kant van de silent disco kan regelen. Zo hoef je zelf niet bezig te zijn met het zoeken naar kanalen en het afspelen van de juiste muziek voor de juiste sfeer, maar kun je alles over laten aan de DJ en het verhuurbedrijf, lekker handig!

Inclusief of exclusief levering

Bij de meeste verhuurders kan de silent disco bezorgd worden. Houd er rekening mee dat hier misschien kosten aan verbonden zijn. Enkele verhuurders hanteren een gratis levering binnen een bepaalde afstand. We raden je aan om naar de leveringskosten te kijken. Zo voorkom je verrassingen bij de betaling.

Algemene voorwaarden

Ga je een silent disco huren? Kijk dan altijd naar de algemene voorwaarde van de verhuurders. Hierin kun je belangrijke zaken vinden zoals de annuleringsvoorwaarden, betalingsvoorwaarden en de voorwaarden omtrent de borg. Bekijk alle silent disco verhuur en vind de verhuurder die het beste bij je past.