Silent disco huren

Top 10 verhuurbedrijven

 • Op zaterdag open
 • Op zaterdag open
 • Pak kortingscode
 • Huurtopper 2021
 • Meest gekozen
 • Best beoordeeld
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Huurtopper 2021
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open
 • Op zaterdag open
 • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Geweldig hoe ik ben geholpen. Ik heb op het laatste nippertje gereserveerd en toch werd het prima geregeld. Het was op tijd binnen, keurig verpakt en duidelijke beschrijving erbij. Helemaal TOP.

Gehuurd:

Silent disco

op 25-11-2022

30-11-2022


9,0

Voor een beurs in Londen wilde we Silent Disco hoofdtelefoons huren zodat we andere stands niet zouden ergeren met het geluid van onze demonstraties. Na wat googlen uitgekomen bij Verhuurwinkel. Kregen de spullen ruim op tijd toegestuurd en we betaalden alleen voor de dagen dat we het materiaal zouden gebruiken. Na terugkomst is alles weer netjes opgehaald. Wat mij betreft "topservice" en mochten we weer iets nodig hebben denk ik zeker aan verhuurwinkel. Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 01-11-2022

21-11-2022


9,0

Levering ging top, zo ook het ophalen. Alles werkt prima en is makkelijk te bedienen

Gehuurd:

Silent disco

op 29-10-2022

02-11-2022


9,0

De kist met spullen kwam ruim op tijd binnen. Na het controleren van de spullen, kwamen we erachter dat er een AUX kabel niet goed werkte. Na contact opgenomen te hebben met het bedrijf, hebben zij meteen twee nieuwe AUX kabels opgestuurd die ook weer op tijd binnen waren. Een super gezellig en onvergetelijk feestje gehad!! Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 22-10-2022

25-10-2022


9,0

Voor een vriendenweekend in Winterswijk hebben wij koptelefoons en 2 zenders gehuurd en 4 black lights voor een Silent Disco. Het was een groot succes als evenement maar zeker ook de wijze van leveren, de kwaliteit en het weer retourneren Transmission. Uw meedenken om het geheel niet op de locatie te leveren maar bij mij thuis en het zelf mee te nemen was heel plezierig. Hierdoor kon ik ook alles uitpakken en checken en uitproberen. Het was zeer plezierig om zaken met Verhuurwinkel te doen. Ik kan ze bij een ieder zeer aanbevelen. Alles was ook heel degelijk en zorgvuldig ingepakt en voorzien van eenvoudige handleiding. Een tip nog. Het zou fijn zijn als de klant een mailtje ontvangt als de retourzending via Teansmission weer in goede orde is ontvangen. Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 08-10-2022

17-10-2022


10

Hele goede ervaring met verhuurwinkel.nl Goede kwaliteit koptelefoons, fijne levering en prima service. Bedrijf doet wat het beloofd, en dat is heel fijn.

Gehuurd:

Silent disco

op 01-10-2022

12-10-2022
Een silent disco huren via Huren.nl!

Wil je een leuk feest geven, maar wil je niet teveel lawaai maken? Dan kan het huren van een silent disco uitkomst bieden. Er zijn veel bedrijven waar je een silent disco set kunt huren. Door het groot aantal verhuurbedrijven van silent disco’s, zie je soms door de bomen het bos niet meer. Wij bij Huren.nl maken het huurproces graag wat makkelijker voor je. Zo hebben we hier op deze pagina alle bedrijven met een silent disco te huur verzameld. Gebruik je locatie en vergelijk de verhuurders op prijs, beoordelingen en afstand.

De verschillende soorten silent disco’s die je kunt huren

Veel verhuurbedrijven die gespecialiseerd zijn in de verhuur van licht-, geluid- en beeldapparatuur bieden complete sets aan waarmee je een silent disco kunt houden. Er zijn verschillende soorten silent disco’s te huur. Hieronder bespreken we een aantal punten waarop je de silent disco sets op kunt vergelijken.

Draadloos of met snoer

Iedereen die meedoet aan de silent disco krijgt een koptelefoon op. Dit is meestal een draadloze koptelefoon, maar het komt ook voor dat de hoofdtelefoons aan hun snoer aan het plafond hangen (hier kunnen de deelnemers dus niet ver lopen).

Aantal kanalen

De silent disco’s hebben altijd een aantal kanalen. Bezoekers kunnen vaak kiezen uit kanalen waarop verschillende muziekgenres klinken, hierdoor kan iedereen zijn eigen muziek kiezen. Wil je een stille disco met meerdere muziekgenres? Bekijk dan hoeveel kanalen de silent disco heeft.

Bereik

Geef je een feest in een grote ruimte? Zorg er dan voor dat er voldoende zenders zijn. Het bereik van een zender verschilt en varieert vaak tussen de 75 en 150 meter. Bij enkele verhuurders krijg je meerdere zenders mee, zo blijft de geluidskwaliteit op zijn best.

Accuduur

Zowel de draadloze zenders als de draadloze koptelefoons hebben een accu. De accu’s van de draadloze zenders werken tot circa 5 tot 10 uur. De koptelefoons hebben een accuduur van 6 tot 8 uur. De apparatuur wordt opgeladen geleverd, zo weet je precies voor hoe lang je de apparatuur kunt gebruiken.

Hierop kun je de verhuurders vergelijken

Nu je met de bovenstaande punten de juiste silent disco kunt kiezen, willen we je graag nog wat tips geven. Je kunt de verhuurders vergelijken op de apparatuur, afstand, prijs en service. Daarnaast kun je de verhuurders ook op de onderstaande punten vergelijken.

Inclusief of exclusief begeleiding

Bij sommige verhuurbedrijven bestaat er ook de optie om een silent discoavond te huren inclusief begeleiding. In dit geval biedt het verhuurbedrijf personeel zoals een DJ en/of iemand die de technische kant van de silent disco kan regelen. Zo hoef je zelf niet bezig te zijn met het zoeken naar kanalen en het afspelen van de juiste muziek voor de juiste sfeer, maar kun je alles over laten aan de DJ en het verhuurbedrijf, lekker handig!

Inclusief of exclusief levering

Bij de meeste verhuurders kan de silent disco bezorgd worden. Houd er rekening mee dat hier misschien kosten aan verbonden zijn. Enkele verhuurders hanteren een gratis levering binnen een bepaalde afstand. We raden je aan om naar de leveringskosten te kijken. Zo voorkom je verrassingen bij de betaling.

Algemene voorwaarden

Ga je een silent disco huren? Kijk dan altijd naar de algemene voorwaarde van de verhuurders. Hierin kun je belangrijke zaken vinden zoals de annuleringsvoorwaarden, betalingsvoorwaarden en de voorwaarden omtrent de borg. Bekijk alle silent disco verhuur en vind de verhuurder die het beste bij je past.