Karaokeset huren

Naar hartenlust meezingen met je lievelingslied? Huur karaoke!

Het huren van een karaokeset is enorm populair voor onder andere bedrijfs- en verenigingsfeestjes, gezellige avonden in de kroeg en natuurlijk lekker thuis met familie of vrienden. Karaoke houdt in dat je een muziekbestand afspeelt met instrumentale begeleiding en dat je zelf degene bent die moet zingen. Je kunt natuurlijk ook met meerdere mensen tegelijk in de microfoon zingen. Op een tv of grote monitor verschijnt de tekst die je moet zingen, zodat je nooit met een mond vol tanden staat! Huur .. Lees meer

  • Waar:

Vul jouw postcode of plaats in om de verhuurbedrijven
bij jou in de buurt te vinden...

Bekijk de aanbevolen verhuurbedrijven:

een karaokeset en brul samen met je vrienden mee met je favoriete nummers. Zo ontdek je nog eens zangtalent binnen je vriendenkring of groep collega’s. Zoek je een ander idee voor een uitje of feestje? Huur dan een silent disco en leef je uit in stilte!

Kenmerken van een karaokeset

Tijdens het vergelijken van verhuurbedrijven kun je onder andere letten op de aanwezigheid van meerdere microfooningangen, zodat je ook duetten kan zingen. Verder kun letten op de producten die meegeleverd worden, zoals een monitor, cd’s of dvd’s met muziek (Engels en/of Nederlands) en speakers. Wil je helemaal los gaan op de muziek? Dan is het slim om voor een verhuurbedrijf te kiezen die draadloze microfoons aanbiedt. Mocht het verhuurbedrijf geen monitor meeleveren, dan is het slim om te checken of de karaokeset is voorzien van een USB aansluiting zodat je de set aan kunt sluiten op een tv. Wil je lekker zingen op een plek zonder stroompunt? Ga dan voor een karaokeset met accu, waarvoor geen elektriciteit nodig is. Een karaokeset huur je minimaal voor een dag, waarbij je rekening moet houden met eventuele borgkosten. Neem ook even een legitimatiebewijs mee als je de set op gaat halen.

Tip: Zoek je karaoke voor kids? Ook dan zit je hier goed. Verhuurbedrijven bieden namelijk ook muziek van bekende kinderartiesten, zoals K3, Nick & Simon, Sesamstraat enzovoort.

Kenmerken en varianten van Karaokeset

Aantal microfoons variërend van 1 tot 4 microfoons