Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Karaokeset huren

De prijs van een karaokeset verschilt en hangt af van de uitvoering en inhoud van de set.

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

 • Services & Oplossingen, Kwaliteit zonder Nonsens !
  Bakel v.a. 48,-
  v.a. 48,-
 • Een gezellige avond nog leuker met Karaoke!
  Tilburg v.a. 55,-
  v.a. 55,-
 • Your partner in events and rental
  Ede v.a. 120,-
  v.a. 120,-
 • Breda v.a. 85,-
  v.a. 85,-
 • Gratis bezorgd en opgehaald in héél Nederland!
  Landelijke levering v.a. 59,-
  v.a. 59,-
 • Voor aantrekkelijke prijzen en top service!
  Maasbree v.a. 195,-
  v.a. 195,-
 • De party verhuurder die echt alles in huis heeft!
  Oud-Beijerland v.a. 91,-
  v.a. 91,-
 • Alles onder 1 dak, dat heeft De Baander voor u.
  Meerdere vestigingen v.a. 90,-
  v.a. 90,-
 • breedste en goedkoopste assortiment
  Geesteren v.a. 75,-
  v.a. 75,-
 • Partytent tot Snackwagen: alles voor uw feestje!
  Zuidbroek v.a. 50,-
  v.a. 50,-
 

Naar hartenlust meezingen met je lievelingslied? Huur karaoke!

Het huren van een karaokeset is enorm populair voor onder andere bedrijfs- en verenigingsfeestjes, gezellige avonden in de kroeg en natuurlijk lekker thuis met familie of vrienden. Karaoke houdt in dat je een muziekbestand afspeelt met instrumentale begeleiding en dat je zelf degene bent die moet zingen. Je kunt natuurlijk ook met meerdere mensen tegelijk in de microfoon zingen. Op een tv of grote monitor verschijnt de tekst die je moet zingen, zodat je nooit met een mond vol tanden staat! Huur een karaokeset en brul samen met je vrienden mee met je favoriete nummers. Zo ontdek je nog eens zangtalent binnen je vriendenkring of groep collega’s. Zoek je een ander idee voor een uitje of feestje? Huur dan een silent disco en leef je uit in stilte! Bekijk alle karaokeverhuur bij jou in de buurt en vind de verhuurder die aansluit op jouw wensen.

Eenvoudig en snel een karaoke huren

Natuurlijk heeft niet iedereen een mooie karaoke systeem in de kast liggen. Hierbij kan het huren van een karaokeset goed van pas komen. Via Huren.nl vind je eenvoudig en snel alle karaoke verhuurbedrijven met een ruim aanbod aan verschillende soorten karaokesets. Met gebruik van je locatie en kaart zie je in één oogopslag alle verhuurbedrijven bij jou in de buurt. Bij Huren.nl vind je verhuurders met een ruim aanbod aan verschillende soorten karaokesets. De mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kun je een volledige karaokeset huren inclusief beamer en boxen, maar ook een losse sets met een paar honderd nummers en één of twee microfoons. Een karaokeset huren doe je makkelijk en snel via Huren.nl!

Kenmerken van een karaokeset

Tijdens het vergelijken van verhuurbedrijven kun je onder andere letten op de aanwezigheid van meerdere microfooningangen, zodat je ook duetten kan zingen. Verder kun letten op de producten die meegeleverd worden, zoals een monitor, cd’s of dvd’s met muziek (Engels en/of Nederlands) en speakers. Wil je helemaal los gaan op de muziek? Dan is het slim om voor een verhuurbedrijf te kiezen die draadloze microfoons aanbiedt. Mocht het verhuurbedrijf geen monitor meeleveren, dan is het slim om te checken of de karaokeset is voorzien van een USB aansluiting zodat je de set aan kunt sluiten op een tv. Wil je lekker zingen op een plek zonder stroompunt? Ga dan voor een karaokeset met accu, waarvoor geen elektriciteit nodig is. Een karaokeset huur je minimaal voor een dag, waarbij je rekening moet houden met eventuele borgkosten. Neem ook even een legitimatiebewijs mee als je de set op gaat halen.

Tip: Zoek je karaoke voor kids? Ook dan zit je hier goed. Verhuurbedrijven bieden namelijk ook muziek van bekende kinderartiesten, zoals K3, Nick & Simon, Sesamstraat enzovoort.

Kenmerken en varianten

 • Aantal microfoons
  variërend van 1 tot 4 microfoons

Veelgestelde vragen

Reserveren

 • Hoe kan ik een karaoke set huren?

  Een karaoke set huren is vrij eenvoudig. Een karaoke set huren doe je vaak via een offerteaanvraag op de website van de verhuurder. Bij enkele verhuurders kun je de karaoke set ook direct online huren. Bij de aanvraag noteer je alle persoonsgegeven en laat je weten op welke datum je de set wilt huren. Vervolgens krijg je telefonisch of via de mail een bevestiging van je reservering. Vergelijk de verhuurders en de karaoke sets, vind de verhuurder die het beste aansluit op jouw behoeftes en doorloop de stappen op de website.

 • Is er een minimale huurperiode?

  Ja, de meeste bedrijven met een karaoke set te huur hanteren een minimale huurperiode. De minimale huurperiode verschilt per verhuurder en varieert van een dagdeel tot een volledige dag. Bekijk de minimale huurperiode op de website van de verhuurder en vind de verhuurder die het beste bij je past.

 • Hoe kan ik voor mijn reservering betalen?

  Bij het huren van een karaoke set krijg je vooraf een offerte. Zodra je de offerte bevestigd, dan krijg je vaak een iDeal link toegestuurd. Bij enkele verhuurders kun je er voor kiezen om bij de overhandiging de huurperiode contant af te rekenen. Bekijk alle karaoke verhuur en huur een karaoke set!

 • Heb ik de mogelijkheid om mijn reservering kosteloos te annuleren?

  Bij veel verhuurders kun je de reservering kosteloos annuleren, indien je dit op tijd doet. Vaak dien je de reservering 24 uur voor de overdracht te annuleren, echter hangt dit wel weer af van het bedrijf waar je de karaoke set wilt huren. We willen je adviseren om goed te kijken naar de annuleringsvoorwaarden van het verhuurbedrijf. Zo weet je van tevoren al of je de reservering kunt annuleren wanneer nodig.

 • Kan ik ook losse componenten huren?

  Vrijwel alle verhuurders bieden ook losse componenten aan. Wanneer je een maatwerk offerte wilt ontvangen, dan raden we je aan om telefonisch contact op te nemen met de verhuurder.

 • Moet er een borgsom worden betaald?

  In de meeste gevallen moet er voor de huur van een karaokeset een borg worden afgedragen, hoeveel deze borg bedraagt hangt af van de verhuurder en het soort karaoke set. De borg voor een karaoke set bedraagt meestal tussen de €100 en €1000 afhankelijk van wat er bij de set is inbegrepen. Wanneer je een set inclusief beamer of tv huurt, dan betaal je een hoge borg. Bekijk op de website van de verhuurder wat de borg zal zijn. Mocht dit niet op de website staan, neem dan contact op met de verhuurder. Wanneer je borg dient te betalen, dan betaal je deze bij de betaling of bij de overdracht van de huur. Wanneer je de karaoke set volgens de voorwaarden van de verhuurder terugbrengt, dan krijg je de borg retour.

Levering

 • Kan ik de karaoke set laten bezorgen?

  Bij een aantal bedrijven is het mogelijk om de karaoke set op locatie te laten leveren. Mits levering mogelijk is, dan zijn hier vaak wel kosten aan verbonden. Bij de meeste bedrijven heb je ook de mogelijkheid om de karaoke set op te halen. Bekijk alle bedrijven met een karaoke set te huur en informeer naar hun mogelijkheden.

 • Kan ik de karaoke set laten installeren?

  Een karaoke set is vaak een professionele geluidset inclusief of exclusief een bijgeleverde TV of beamer. Echter, is de aansluiting vaak een fluitje van een cent. Heb je geen ervaring met het aansluiten van apparatuur? Dan bieden de verhuurders soms de service aan om de set voor je te installeren. Bekijk de mogelijkheden op de website van de verhuurder. Kun je de informatie niet vinden? Neem dan telefonisch contact op, de verhuurder helpt je graag verder met vragen.

 • Wat gebeurt er tijdens de levering van de karaoke set?

  Voordat je de karaoke set ophaalt of ontvangt is het handig om te weten wat je nodig hebt. Neem bij de levering altijd een legitimatiebewijs mee en zorg dat je de eventuele borg kunt betalen. Of je dit contant of per pin dient te betalen hangt af van het verhuurbedrijf. Controleer dit daarom voorafgaand aan de huurperiode, zo kom je niet voor verrassingen te staan. Daarnaast teken je een overdrachtsformulier, hierdoor wordt de huur officieel. Tijdens de levering krijg je een korte instructie en in sommige gevallen wordt de karaoke set voor je geïnstalleerd.

Gebruik

 • Kan ik op de karaoke set ook nog mijn eigen muziek aansluiten?

  Bij de meeste karaokesets is dit geen probleem. Vaak kun je via een USB MP3 muziek afspelen, bij andere karaoke sets kun je ook een laptop of iPad aansluiten. Geef van tevoren aan dat je gebruik wilt maken van je eigen muziek. Zo kan de verhuurder de juiste kabels meeleveren.

 • Is het mogelijk om de huurperiode te verlengen?

  Of je de huurperiode kunt verlengen hangt volledig af van de beschikbaarheid van de karaoke set. Mits je tijdig contact op neemt met de verhuurder, is het vaak mogelijk om de huurperiode te verlengen. Neem telefonisch contact op met jouw verhuurbedrijf en bespreek de mogelijkheden.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!