PartyZaan

Openingstijden - Gesloten

  • Maandag 10:00 - 18:00
  • Dinsdag 10:00 - 18:00
  • Woensdag 10:00 - 18:00
  • Donderdag 10:00 - 18:00
  • Vrijdag 10:00 - 18:00
  • Zaterdag 10:00 - 18:00
  • Zondag Gesloten
  • Wij zijn maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar van 10.00 - 18.00 uur. Ook de mails worden alle dagen tijdens deze uren gelezen. Een bezoek aan onze vestiging is alleen op afspraak mogelijk.

Beoordeling (19)


9,0

Voor de aanstaande Huttenbouw contact gehad met PartyZaan om een silent disco te organiseren. Je wordt goed en duidelijk geholpen ook al heb je geen verstand van wat je nodig hebt. Wij hebben er zin in!

Gehuurd:

Silent disco

op 20-07-2020


10

Wauw, wat is dit tof! Je hebt de mogelijkheid om 3 afspeellijsten te maken via spotify en kan dus steeds switchen tussen kanalen. Heel leuk met een vriendengroep of familie. Zeker aan te raden. De prijs is niet duur, dus voor iedereen aan te raden!!

Gehuurd:

Silent disco

op 19-06-2020


10

Een onvergetelijke avond gehad met de koptelefoons van de silent disco.

Gehuurd:

Silent disco

op 19-06-2020


10

Communicatie verliep erg vlot, de geleverde producten verkeerden in zeer goede conditie en de bestelling is ruim op tijd verzonden om de datum te kunnen garanderen. Al met al een erg fijne ervaring met PartyZaan gehad en zou zeker nogmaals een bestelling plaatsen.

Gehuurd:

Silent disco

op 26-06-2020


10

Deze lichtgevende koptelefoons brachten het feest naar een hogere trede.

Gehuurd:

Draadloze hoofdtelefoon

op 19-06-2020


10

Super feest gehad met de silent disco set van Partyzaan! Vriendelijk contact via telefoon en e-mail en duidelijke instructies hoe ik het moest installeren. Geluidskwaliteit van de koptelefoons was echt heel goed! Zeker een aanrader!

Gehuurd:

Silent disco

op 27-06-2020


9,0

Fijne service en goede kwaliteit, thanks!

Gehuurd:

Silent disco

op 25-06-2020


9,0

Snel geregeld zonder problemen gehaald en retour verzonden

Gehuurd:

Silent disco

op 16-06-2020


10

Top geluidskwaliteit en lekker diverse muziekgenres! Zeker het aanraden waard!

Gehuurd:

Silent disco

op 19-06-2020


10

Goed geregeld, hebben zelfs tot 1830 gewacht op mij om op te halen. Heel vriendelijke mensen ook en dat in combinatie met een hele schappelijke prijs! Zeker een aanrader.

Gehuurd:

Draadloze hoofdtelefoon

op 27-06-2020


10

Geweldige verjaardag gehad!! Contact met Party Zaan verliep ontzettend soepel. Alles was goed geregeld!

Gehuurd:

Silent disco

op 19-06-2020


10

Kwaliteit en verbinding van de koptelefoons is erg goed! We hebben een top avond gehad. Een aanrader dus!

Gehuurd:

Silent disco

op 26-06-2020


9,0

Na een aantal mails. Correct geholpen en alles vast gelegd voor ons evenement. Super netjes geholpen. En zeker om verder aan te bevelen.

Gehuurd:

Silent disco

op 29-06-2020


10

Koptelefoons voor een silent disco gehuurd. Het was even als noodoplossing ivm corona en vergunning maar het was fantastisch! Door het enorme bereik van de koptelefoons kun je mensen goed verspreiden en kunnen de gasten zelf laten kiezen óf ze mee doen en waar ze naar luisteren. De heren van Partyzaan hebben mij top geholpen met het aansluiten van de apparatuur. Dit gaan we zeker vaker doen! Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 15-05-2020


10

Zeer goede service van PartyZaan! Aangezien ik zelf niet heel technisch ben, hebben ze het kosteloos geïnstalleerd en uitgelegd. Zelfs toen ik later op de avond nog een technische vraag had, kon ik ze alsnog snel bereiken. Voor iedereen die een silent disco wilt organiseren, PartyZaan raad ik iedereen aan! Lees meer

Gehuurd:

Silent disco

op 14-06-2020


10

Perfect contact! Na bestelling producten ontvangen in zwarte kratten alles was schoon en werkte goed! Na gebruik alles makkelijk terug in de krat en retour sticker erop! Volgende keer huur ik ze weer!

Gehuurd:

Draadloze hoofdtelefoon

op 22-05-2020


10

Ik heb bij deze jongens een speakerset gehuurd voor ons jubileumfeest. Werd netjes te woord gestaan en ze hebben mij geholpen met de keuze. Fijn vond ik dat ze meedachten en mij uiteindelijk adviseerden wat voldoende was en niet te veel. Levering was keurig op tijd en het materiaal zag er keurig uit en wat een geluid! Zeker een aanrader. Wij hebben mede dankzij jullie een top feest gehad. Tot de volgende keer! Lees meer

Gehuurd:

Speakers


9,0

zonder problemen speakertjes besteld ze komen ze inderdaad gratis aansluiten


9,0

Was op zoek naar licht en speakers voor mijn feest. Heb mijn wensen doorgegeven en deze heren hebben een geweldig pakket samengesteld! Omdat ik niet wist hoe alles werkte hebben zij het voor me aangesloten. Alles netjes geregeld. Top!

Informatie over PartyZaan
Wij staan voor de beste service en hoogste kwaliteit. Ruim 12 jaar geleden zijn we begonnen met de verhuur voor licht en geluid op feesten en evenementen. Inmiddels is PartyZaan uitgegroeid tot een volwaardig verhuurbedrijf en ondersteunen wij jaarlijks zo’n 1000 producties. Ons team helpt u graag met de realisatie van uw zakelijke of particuliere evenement van begin tot eind. PartyZaan staat voor een hoog service niveau waarbij ons kantoor dagelijks bereikbaar is, ons team meedenkt en vrijblijvend advies geeft over de te gebruiken materialen. Wij vertalen uw wensen naar de juiste materialen om u technisch volledig te ontzorgen. Uiteraard kan dit precies op de tijden dat het u uitkomt.Kwaliteit en betrouwbaarheid staan voor ons bovenaan. Als dealer van professionele merken, houden we ons assortiment uiterst modern en in topconditie. Zo bent u altijd verzekerd van de beste materialen, een uitstekende uitstraling en materialen die doen wat we er van verwachten.
Details openingstijden

Wij zijn maandag tot en met zaterdag telefonisch bereikbaar van 10.00 - 18.00 uur. Ook de mails worden alle dagen tijdens deze uren gelezen. Een bezoek aan onze vestiging is alleen op afspraak mogelijk.

Bezorgkosten

Wij hanteren een starttarief van € 15,- inclusief btw voor bezorgen en € 15,- inclusief btw voor het weer ophalen in de Zaanstreek. Daarbuiten berekenen wij de bezorgkosten per gereden kilometer. Prijzen kunnen afwijken op zondag en in de nacht. Vraag ons gerust naar de bezorgkosten voor uw tijd en regio. Onze Silent Disco pakketten verzenden wij desgewenst voordelig voor € 7,25 per post door het hele land. Vanaf 25 koptefoons is verzenden en retourneren zelfs helemaal gratis,

Bezorginformatie

Onze bezorgdienst werkt op afspraak 24/7 voor u. Dit geldt ook voor onze opbouw- en afbouw service.