Theaterspot huren

4 aanbieders gevonden. De huurprijs verschilt van € 15,- tot € 42,-, afhankelijk van het vermogen, het bereik en het model.

Top 4 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend tot 31 cm
Breedte variërend tot 28 cm
Hoogte variërend tot 37 cm
Vermogen variërend van 30 tot 3.000 W
Spot-on verlichting? Huur een theaterspot!

Theaterspots zijn ideaal voor theatervoorstellingen, dans- en musicalshows, feesten of congres. Hiermee zorg je namelijk voor professionele verlichting, waarmee je gemakkelijk een bepaalde sfeer kunt creëren. Er zijn verschillende soorten theaterspots te huur en bovendien zijn er een paar handige accessoires die al dan niet worden meegeleverd. Hier kun je op letten tijdens het vergelijken van de verschillende verhuurbedrijven. Zo zorg je ervoor dat je precies de juiste verlichting huurt voor jouw evenement. Wil jij een grand entree maken op het podium? Huur dan ook een volgspot. Deze lamp volgt degene op het podium en zet hem of haar dus letterlijk in de spotlights. Heb je meerdere spots nodig? Dan kan het soms voordeliger zijn om een lichtset te huren. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van theaterspots in de door jou gewenste omgeving.

Welke huurvarianten zijn er?

Je kunt verschillende soorten theaterspots huren. Zo heb je bijvoorbeeld PC-spots en fresnel spots. Het verschil tussen deze twee spots zit hem in de lens. De fresnel spot heeft over het algemeen een grotere verspreiding dan de PC spot, waardoor de ronde ‘lichtvlek’ minder opvalt. Is dit juist wat je wilt, dan kun je spots huren met convergerende lenzen. Dit houdt in dat het licht gebundeld wordt en dus samenkomt op het podium of het doek. Als je theaterspots gaat huren, hou dan rekening met eventuele op- en afbouwkosten.

Bijkomende accessoires

Als je verlichting huurt voor bijvoorbeeld een show of concert, dan kan het handig zijn om ook een truss te huren waaraan je de theaterspots kunt bevestigen. Wil je een staande theaterspot? Dat kan. Er zijn namelijk varianten die op een houder komen. Mocht dit niet het geval zijn, dan kun je deze er vaak bij huren. Verder kun je ook de zogenaamde barndoorns huren. Dit zijn verstelbare kleppen aan de zijkanten van de lamp, zodat je het kader waarin het licht valt kunt bepalen. Wil je de theaterspots van een afstand kunnen besturen? Huur deze dan in combinatie met lichtsturing. Ten slotte is het mogelijk om verschillende kleuren theaterspots te huren. Je krijgt dan gekleurde filters die je voor de lamp kunt bevestigen. Toi toi toi!

Gerelateerde categorieën