Alles over de verhuur van licht en effecten

Wil jij van je feest een onvergetelijke knalfuif maken, maar is de locatie je eigen bedrijfskantine, je woonkamer of een ongezellige ruimte? Dan heeft deze plek wat aankleding nodig voordat het feest kan losbarsten. Er bestaat een manier om een ruimte onder te dompelen in kleur met vrolijke en coole effecten. Deze manier is het gebruik maken van licht en effecten. Huren.nl heeft de verhuurbedrijven van bijvoorbeeld discolampen, lasers en bijzondere effectmachines zoals rookmachines en belleblaasmachines op een rijtje gezet. Als je dit soort licht en effectproducten huurt, hoeft het helemaal niet duur te zijn namelijk! Laat de aankleding aan de magie van licht en effecten over, en je hebt achteraf niets om op te ruimen: je hoeft alleen de lasers en de low fog machine terug te brengen naar het verhuurbedrijf. Slim toch?

Lees meer over het huren van verlichting voor evenementen en feestjes

Huren.nl heeft de verschillende verhuurbedrijven die licht en effecten verhuren op een rijtje gezet. Denk bij licht bijvoorbeeld aan discolampen. Ideaal voor een feestje op locatie waar geen mooie verlichting aanwezig is. Met discolampen in verschillende kleuren en met verschillende effecten maak je in een mum van tijd van een saaie zaal een prachtige discotheek.

Op deze pagina vind je meer informatie en de verhuurbedrijven van ledverlichting. Led is duurzaam en wordt minder snel warm dan andere lampen. Bovendien vindt je led in bijzondere dingen zoals meubels, gordijnen en panelen. Wat ook een cool effect geeft aan jouw feest of evenement zijn lasers. Je hebt eenkleurige lasers, deze lasers zijn meestal groen, maar je hebt ook lasers die met meerdere kleuren werken. Verlichting werkt vaak met kleine spiegeltjes die bewegen en het licht weerkaatsen, zodat er hele stralen licht door de ruimte heen zwieren. Om je verlichting in het zonnetje te zetten kun je er ook aan denken om effectmachines te huren zoals een rookmachine, schuimmachine of bubbelmachine. Het licht wordt weerkaatst en je krijgt een dubbel zo mooi effect.

Podiumbelichting via Huren.nl

Een belangrijke categorie die ook onder licht en effecten valt is natuurlijk podiumbelichting. Uiteraard wordt podiumbelichting voor op het podium gebruikt, bijvoorbeeld voor het theater, dans, musical en natuurlijk concerten. Maar je kunt ook podiumbelichting huren als je een grote ruimte moet verlichten omdat er een evenement, feest of andere gelegenheid te vieren is. Podiumlampen zoals pars geven een warm licht, zijn makkelijk af te stellen, en heel snel gehuurd via Huren.nl. Op Huren.nl vind je de verhuurbedrijven van alle producten die onder licht en effecten vallen en nog veel meer. Vergelijk de verhuurders en het aanbod op Huren.nl, vergelijken is besparen!