Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

M Rental

Contact

 • Edisonstraat 8 F
 • 3261 LD Oud-Beijerland
 • 0654793324
 • Website

Beoordeling

9,5
148 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00
 • Zaterdag 09:00 - 17:00
 • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van M Rental

9,0

Titia Malenstein uit Barendrecht

Rookmachine gehuurd voor het maken van een video. Werkte fantastisch! Handig met afstandsbediening!

Product gehuurd: Rookmachine

Gehuurd op: 29-11-2019

10

Silvana uit Oud-Beijerland

Voor een sinterklaasfeest verschillende spullen gehuurd bij Mrental. Een compleet podium, balonnenbogen, balonnenpilaren, garderoberekken, bankjes en een rode loper. Wat een super bedrijf!! De communicatie was heel goed en ook de levering en ophalen ging zoals gepland. Ze denken maar al te graag met je mee over ideeen. Al met al raad ik dit bedrijf zeker weten aan en mocht ik weer spullen nodig hebben weet ik waar ik moet zijn.

Product gehuurd: Podiumdeel

Gehuurd op: 30-11-2019

9,0

Robert Saalmink uit Oud-Beijerland

Frank levert zoals afgesproken. Goede kwaliteit, gebruiksvriendelijk en betrouwbaar. Reeds eerder goede ervaring dus zullen er zeker meer volgen.

Product gehuurd: Beamer

Gehuurd op: 29-11-2019

9,0

Marc Janssen uit Oss

M Rental heeft ons volledig ontzorgd tijdens een opening op een bouwlocatie. De tent was letterlijk en figuurlijk warm aangekleed. De catering was uitstekend: snel en vooral erg vriendelijk. Een absolute aanrader voor een zorgeloos feestje. Bedankt!

9,0

Renata Haring uit Noorden

Voor een van mijn opdrachtgevers heeft M Rental de tent, toilet en catering naar volle tevredenheid verzorgd. Zowel voor, tijdens als na het evenement is het contact erg goed verlopen. Frank en team hartelijk dank en tot de volgende keer!

Product gehuurd: Pagodetent

Gehuurd op: 23-10-2019

10

TravelXL Reisbureau Oud-Beijerland uit OUD-BEIJERLAND

Voor onze inspiratieavonden bij ons op het reisbureau hebben wij stoelen gehuurd. Zeer nette stoelen, welke keurig op de afgesproken tijd worden gebracht en weer opgehaald. Frank communiceerd duidelijk en doet wat hij beloofd. Een volgende keer zeker weer, een aanrader!

Gehuurd op: 30-10-2019

10

Intertruck Benelux uit Hoogvliet

M Rental heeft voor onze partners een netwerkevenement verzorgd. Zij leverden het complete pakket: Licht, geluid, podium, LED scherm, confettishooters, de catering en de complete aankleding. Complimenten aan Frank en het hele team. Frank altijd bereikbaar en bereid om mee te denken en langs te komen als er onduidelijkheden zijn.

10

J.Terlouw uit Oud-Beijerland

Vriendelijk, service gericht! Een aanrader!

Product gehuurd: Terrasverwarmer

10

Cobi Crucq uit Oud-Beijerland

Koelkast en glaswerk gehuurd. Levering perfect volgens afspraak.

Product gehuurd: Flessenkoelkast

10

Maarten uit Rotterdam

Gehuurd servies, glaswerk, bestek, statafels en flessenkoelkast. Alles tiptop in orde. Stipte aflevering en terugname en vlotte en prettige communicatie.

Product gehuurd: Servies

10

Raymon Renirie uit Mijnsheerenland

Openingsfeest gegeven van nieuwe winkel en mede door Mrental is dit top verlopen, spullen op tijd gebracht en netjes op afspraak opgehaald. top service !!

Product gehuurd: Ballonnen

8,0

Angelica Scholtz uit Rotterdam

Hele goede service, we weten jullie te vinden. Vriendelijke groet, Angelica Scholtz

Product gehuurd: Statafel

9,0

Peter Langendam uit Mijnsheerenland

klantvriendelijk, flexibel en betrouwbaar

Product gehuurd: Koelkast

9,0

Hans van der Meer uit Westmaas

Naast de buffettafels, statafels, glaswerk en bestek gehuurd. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ruim( een dag van te voren) bezorgd. Voor zaterdag gehuurd op vrijdag gebracht en op maandag opgehaald. Aanrader

Product gehuurd: Buffettafel

10

Marcel hoek uit Oud-beijerland

Perfect gelopen, aanrader !

Product gehuurd: Koelkast

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over M Rental

Heeft u iets te vieren? M Rental is de totaalleverancier voor alles wat u maar nodig heeft om een spetterend feest of evenement te organiseren! Van partyverhuur benodigdheden tot aan catering en zelfs entertainment, M Rental heeft alles in huis om uw feest tot in de puntjes te verzorgen.Met onze ervaring, flexibiliteit en creativiteit verzorgen wij al jarenlang met veel plezier bruiloften, feesten (van groot tot klein), openingen en ook zakelijke evenementen. Ons doel is om uw feest of evenement tot een groot succes te maken. Daarom proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen met ons totaalconcept. Een belangrijk onderdeel daarvan is de uitgebreide service van M Rental. We denken met u mee, adviseren u graag en luisteren uiteraard naar uw specifieke wensen. Alles om uiteindelijk gezamenlijk tot een compleet plan te komen!

Bezorgkosten

Uiteraard kunnen wij de gehuurde producten bij u thuis komen bezorgen en afhalen tegen een tarief van €0,65 per gereden km vanaf Oud Beijerland Centrum naar aflever adres. Het totaalbedrag voor bezorgen is de afstand x €0,65 x 4

Bezorginformatie

Hou er rekening mee dat wij bezorgen tot de voordeur. Moeten de materialen op een andere plek worden bezorgd dan de voordeur (achtertuin, 3de etage etc.) worden hier in overleg met de opdrachtgever extra kosten voor in rekening gebracht. Laad- en loslocatie dient voor alle transportmiddelen van M Rental bereikbaar, toegankelijk en berijdbaar te zijn. Hiervan dient opdrachtgever bij opdracht een opgave te verstrekken. Eventuele (gevolg)kosten (hieronder begrepen extra lostijd) als gevolg van nalaten van verstrekken van informatie, onjuiste informatie of onvoorziene omstandigheid aan zijde van opdrachtgever, worden bij opdrachtgever in rekening gebracht. Indien zaken door M Rental worden bezorgd en/of gehaald verplicht opdrachtgever zich voor passende assistentie zorg te dragen. Bij het ontbreken van deze hulp zullen meerkosten worden berekend waarbij als uitgangsbasis de gemaakte kosten aan zijde van M Rental gelden.