Vind jouw beste huurdeal

M Rental

Contact

  • Edisonstraat 8F
  • 3261 LD Oud-Beijerland
  • 0654793324

Beoordeling

9,6
224 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:30 - 17:00
  • Dinsdag 08:30 - 17:00
  • Woensdag 08:30 - 17:00
  • Donderdag 08:30 - 17:00
  • Vrijdag 08:30 - 17:00
  • Zaterdag 08:30 - 17:00
  • Zondag Gesloten

Beoordelingen van M Rental

9,0

34 stoelen en 4 tafels gehuurd. Prima stoelen, stevig en comfortabel. Alles mooi op tijd geleverd en volgende dag weer opgehaald. Vriendelijke leverancier, die netjes uitlegde hoe alles werkt.

Product gehuurd: Zaalstoel

Gehuurd op: 11-11-2021

9,0

Prima communicatie, flexibel, alles volgens afspraak

Product gehuurd: Rode loper

Gehuurd op: 11-11-2021

9,0

6 tafels en 35 stoelen gehuurd, keurig op tijd gebracht en opgehaald, waren schoon en makkelijk te verplaatsen op karren

Product gehuurd: Zaalstoel

Gehuurd op: 05-11-2021

10

Heaters besteld voor de tweede keer voor een verjaardagsfeestje van onze dochter. Beide keren goede service. Snel leverbaar tegen een mooie prijs. Er werd ook goed uitgelegd hoe alles te gebruiken. Zeker voor herhaling vatbaar.

Product gehuurd: Heater direct

Gehuurd op: 30-10-2021

10

Super blij met de rookmachine voor Halloween! Alles was overal verhuurd, maar ik werd toch nog even door jullie gebeld dat je er eentje voor ons had staan. Super service! Vriendelijk en vol vertrouwen geholpen. De rookmachine was makkelijk in gebruik en heeft ons feestje tot een succes gemaakt.

Product gehuurd: Rookmachine

Gehuurd op: 30-10-2021

9,0

Wij waren laat met het bestellen. Ze hebben super snel gereageerd en alles schoon en professioneel geleverd en opgehaald. Heerlijk dat er in zo'n drukker periode ook eens iets zonder problemen goed loopt.

Product gehuurd: Flessenkoelkast

Gehuurd op: 08-10-2021

10

Deel 2 van de review. In de vorige review konden jullie lezen hoe betoverd ik was door de service en contact van Mrental. Nou kwamen de spullen vrijdag aan, gebracht met de grootste spoed en nauwkeurigheid kwa tijd. De bezorger heeft alles netjes naar binnen getoverd en eer dat ik hem kon aanspreken stonden de tafels binnen. Ik vraag me nog steeds af waar zijn toverstok zat toen de tafels zichzelf begonnen op te zetten en een parelwitte rok eroverheen hing(credits aan mijn vriendin). Ja de wonderen zijn de wereld niet uit alles was zo gepiept. De tafels hielden goed stand toen mijn vader bij het verlovingsfeestje erop ging leunen, en ik kan u vertellen 120kg is niet niets. Al zal hij anders beweren! En zelfs 3 personen erbij kon de tafel niet opbreken. Eenmaal de volgende dag wakker te zijn geworden wou ik nog een hartig woordje spreken met de tafels na onze discussie van de vorige avond, (zou ook mijn beste vriend kunnen zijn geweest maar dat is me ontschoten) stonden de tafels netjes opgevouwen te wachten om opgehaald worden. Vandaag werden de tafels met rap tempo opgehaald alsof ze er nooit zijn geweest. Zal het toch weer magie zijn geweest? Ik laat me graag de volgende keer weer verrassen welke goocheltruc Mrental zal doen als ik iets bij ze huur, echt een top bedrijf. Ps. Nee ik ben hier niet voor betaald, doe graag wat terug voor de mooie service! 10/10 (deel 2) review

Product gehuurd: Statafel

Gehuurd op: 08-10-2021

10

Ik besloot mijn vriendin ten huwelijk te vragen met als draconisch gevolg een verlovingsfeest! En je raad het al ik op zoek naar een verhuurbedrijf voor tafels. Uiteindelijk na bergen beklommen te hebben(berg met telefoonnummers) Mrental gevonden! Nooit verwacht dat deze mensen dag en nacht bereikbaar zijn en je binnen de kortste keren beantwoorden zonder vage antwoorden. Je zou denken dat ze een glazen bol hebben die al je wensen weerspiegelt en zij erop inspelen. Maar flexibel dat ze zijn! Elk van mijn eisen of veranderende plannen konden ze aan voldoen, geweldig gewoon! Morgen komen de spullen aan en ik ben al betoverd door de service! Ik laat jullie weten hoe de spullen waren in het volgende deel van de review(1/2) Voor zover een 10/10 voor contact en service. Erg lovend over Frank en Anastas!

Gehuurd op: 08-10-2021

8,0

Tenten gehuurd voor onze walk-thru op onze bruiloft. De tenten werden netjes opgebouwd toen wij afwezig waren. Ook netjes weer afgebroken toen wij binnen waren. Goede service, fijn contact met Frank.

Product gehuurd: Partytent

Gehuurd op: 24-09-2021

10

Super geholpen met de voorbereiding van offerte tot en met de gehele afhandeling. Ihgehuurd voor catering en materialen voor een feest. Alles van top tot teen verzorgd en ontzorgd. Vriendelijk en professioneel. Een echte aanrader voor je feest.

Product gehuurd: Warm buffet

Gehuurd op: 26-09-2021

9,0

Altijd fijn om een feest samen met M Rental te organiseren. Goede & betrouwbare organisatie, ze doen wat ze beloven!

10

Voor de opening van onze winkel Jimmy's Vintage hadden we een sky dancer nodig en 2 hoge tafels. In de avond nog advies gekregen. Vriendelijke service en goede spullen voor een eerlijke prijs. Bedankt Frank namens: www.jimmysvintage.nl

Product gehuurd: Skytube

Gehuurd op: 18-09-2021

9,0

Zeer vriendelijke mensen met goede uitleg wat er allemaal mogelijk is . ze hebben bij ons hapjes / kaas/worst planken / tafels / stoelen / koeling / incl div glaswerk alles werd op afgesproken tijd netjes gehaald en gebracht . de hapjes waren trouwens super

Product gehuurd: Koud buffet

Gehuurd op: 17-09-2021

10

Super service en advies! Perfect werkende apparaten. Na sluitingstijd op de website een chatbericht gestuurd, werd direct door de eigenaar beantwoord. Vervolgens telefonisch verder advies gekregen. Ik zou de boiler en koffiezetapparaat ophalen, maar omdat de openingstijden (zaterdag tussen 9 en 10) mij niet geheel makkelijk uitkwam, is het vrijdag avond bij mij thuis kosteloos bezorgd en maandag ochtend opgehaald. Super bedankt!

Product gehuurd: Koffiezetapparaat

Gehuurd op: 18-09-2021

10

Groot feest georganiseerd en Frank heeft alles voor ons geregeld; een tent van 10x15, Hawaii inrichting, ijskar, DJ, catering, echt alles erop en eraan. Hij denkt met je mee en is vriendelijk en enthousiast. Echt een aanrader!

Product gehuurd: DJ

Gehuurd op: 09-09-2021

Schrijf een beoordeling

Informatie over M Rental

Heeft u iets te vieren? M Rental is de totaalleverancier voor alles wat u maar nodig heeft om een spetterend feest of evenement te organiseren! Van partyverhuur benodigdheden tot aan catering en zelfs entertainment, M Rental heeft alles in huis om uw feest tot in de puntjes te verzorgen.Met onze ervaring, flexibiliteit en creativiteit verzorgen wij al jarenlang met veel plezier bruiloften, feesten (van groot tot klein), openingen en ook zakelijke evenementen. Ons doel is om uw feest of evenement tot een groot succes te maken. Daarom proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen met ons totaalconcept. Een belangrijk onderdeel daarvan is de uitgebreide service van M Rental. We denken met u mee, adviseren u graag en luisteren uiteraard naar uw specifieke wensen. Alles om uiteindelijk gezamenlijk tot een compleet plan te komen!

Bezorgkosten

Uiteraard kunnen wij de gehuurde producten bij u thuis komen bezorgen en afhalen tegen een tarief van €0,65 per gereden km vanaf Oud Beijerland Centrum naar aflever adres. Het totaalbedrag voor bezorgen is de afstand x €0,65 x 4

Bezorginformatie

Hou er rekening mee dat wij bezorgen tot de voordeur. Moeten de materialen op een andere plek worden bezorgd dan de voordeur (achtertuin, 3de etage etc.) worden hier in overleg met de opdrachtgever extra kosten voor in rekening gebracht. Laad- en loslocatie dient voor alle transportmiddelen van M Rental bereikbaar, toegankelijk en berijdbaar te zijn. Hiervan dient opdrachtgever bij opdracht een opgave te verstrekken. Eventuele (gevolg)kosten (hieronder begrepen extra lostijd) als gevolg van nalaten van verstrekken van informatie, onjuiste informatie of onvoorziene omstandigheid aan zijde van opdrachtgever, worden bij opdrachtgever in rekening gebracht. Indien zaken door M Rental worden bezorgd en/of gehaald verplicht opdrachtgever zich voor passende assistentie zorg te dragen. Bij het ontbreken van deze hulp zullen meerkosten worden berekend waarbij als uitgangsbasis de gemaakte kosten aan zijde van M Rental gelden.