Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

M Rental

Contact

 • Edisonstraat 8 F
 • 3261 LD Oud-Beijerland
 • 0654793324
 • Website

Beoordeling

9,5
140 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

 • Maandag 09:00 - 17:00
 • Dinsdag 09:00 - 17:00
 • Woensdag 09:00 - 17:00
 • Donderdag 09:00 - 17:00
 • Vrijdag 09:00 - 17:00
 • Zaterdag 09:00 - 17:00
 • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van M Rental

10

Cobi Crucq uit Oud-Beijerland

Koelkast en glaswerk gehuurd. Levering perfect volgens afspraak.

Product gehuurd: Flessenkoelkast

10

Maarten uit Rotterdam

Gehuurd servies, glaswerk, bestek, statafels en flessenkoelkast. Alles tiptop in orde. Stipte aflevering en terugname en vlotte en prettige communicatie.

Product gehuurd: Servies

10

Raymon Renirie uit Mijnsheerenland

Openingsfeest gegeven van nieuwe winkel en mede door Mrental is dit top verlopen, spullen op tijd gebracht en netjes op afspraak opgehaald. top service !!

Product gehuurd: Ballonnen

8,0

Angelica Scholtz uit Rotterdam

Hele goede service, we weten jullie te vinden. Vriendelijke groet, Angelica Scholtz

Product gehuurd: Statafel

9,0

Peter Langendam uit Mijnsheerenland

klantvriendelijk, flexibel en betrouwbaar

Product gehuurd: Koelkast

9,0

Hans van der Meer uit Westmaas

Naast de buffettafels, statafels, glaswerk en bestek gehuurd. Alles tot in de puntjes verzorgd. Ruim( een dag van te voren) bezorgd. Voor zaterdag gehuurd op vrijdag gebracht en op maandag opgehaald. Aanrader

Product gehuurd: Buffettafel

10

Marcel hoek uit Oud-beijerland

Perfect gelopen, aanrader !

Product gehuurd: Koelkast

10

Jesper Balk uit Oud-Beijerland

De service en het product wat geleverd wordt door M Rental zijn uitstekend.

Product gehuurd: Statafel

10

Marinus uit Oud-Beijerland

Ik heb een percolator gehuurd om veel maar toch goede koffie te zetten. Ik werd snel en goed geholpen. Tot volgende keer!

Product gehuurd: Percolator

10

Nadia uit Ridderkerk

We hebben van alles gehuurd bij M rental. Ze denken goed met je mee en je kan echt alles bij ze huren, last moment aanpassingen zijn ook geen probleem. Het is heel fijn om met ze samen te werken en ik raad ze zeker ook aan iedereen aan.

Product gehuurd: Podiumdeel

10

Tessa uit Oud-Beijerland

Extra koelkast gehuurd voor een tuinfeestje. Ideaal! Levering exact op tijd. Was geen probleem om even om te lopen via de achteringang. Vriendelijke mensen. Met ophalen even een telefoontje vooraf. Niets op aan te merken.

Product gehuurd: Flessenkoelkast

10

Bianca uit Oud-beijerland

Grote koelkast, tafel en servies gehuurd. Prima service, goede snelle levering en wordt netjes thuis gebracht. Super fijn. Hele vriendelijke mensen en heel behulpzaam. Top!!!

Product gehuurd: Flessenkoelkast

10

Colette & Jerry uit Oud Beijerland

Afgelopen weekend door M Rental ons verjaardagsfeest in de tuin laten verzorgen en wat een geweldig feest was het , zoooo goed gedaan!! Top catering top muziek, gedacht aan alles , alles keurig achter gelaten gewoon geen woorden voor ! Jullie zijn kanjers!!!!

9,0

Willeke uit Zwijndrecht

Prima service en kwaliteit van het glaswerk en borden. Snelle reactie per e-mail en goede communicatie. Een aanrader om je materialen hier te huren.

Product gehuurd: Glaswerk

8,0

Ralda Baas uit Strijen

heel goede service ,alles op tijd en volgens afspraak,een aanbeveling voor het volgende feest. Biertap en fustbier statafels met rok en een bufettafel,later nog een party tent erbij gehuurd,geen probleem,heel makkelijk op te zetten

Product gehuurd: Buffettafel

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over M Rental

Heeft u iets te vieren? M Rental is de totaalleverancier voor alles wat u maar nodig heeft om een spetterend feest of evenement te organiseren! Van partyverhuur benodigdheden tot aan catering en zelfs entertainment, M Rental heeft alles in huis om uw feest tot in de puntjes te verzorgen.Met onze ervaring, flexibiliteit en creativiteit verzorgen wij al jarenlang met veel plezier bruiloften, feesten (van groot tot klein), openingen en ook zakelijke evenementen. Ons doel is om uw feest of evenement tot een groot succes te maken. Daarom proberen wij u zoveel mogelijk te ontzorgen met ons totaalconcept. Een belangrijk onderdeel daarvan is de uitgebreide service van M Rental. We denken met u mee, adviseren u graag en luisteren uiteraard naar uw specifieke wensen. Alles om uiteindelijk gezamenlijk tot een compleet plan te komen!

Bezorgkosten

Uiteraard kunnen wij de gehuurde producten bij u thuis komen bezorgen en afhalen tegen een tarief van €0,65 per gereden km vanaf Oud Beijerland Centrum naar aflever adres. Het totaalbedrag voor bezorgen is de afstand x €0,65 x 4

Bezorginformatie

Hou er rekening mee dat wij bezorgen tot de voordeur. Moeten de materialen op een andere plek worden bezorgd dan de voordeur (achtertuin, 3de etage etc.) worden hier in overleg met de opdrachtgever extra kosten voor in rekening gebracht. Laad- en loslocatie dient voor alle transportmiddelen van M Rental bereikbaar, toegankelijk en berijdbaar te zijn. Hiervan dient opdrachtgever bij opdracht een opgave te verstrekken. Eventuele (gevolg)kosten (hieronder begrepen extra lostijd) als gevolg van nalaten van verstrekken van informatie, onjuiste informatie of onvoorziene omstandigheid aan zijde van opdrachtgever, worden bij opdrachtgever in rekening gebracht. Indien zaken door M Rental worden bezorgd en/of gehaald verplicht opdrachtgever zich voor passende assistentie zorg te dragen. Bij het ontbreken van deze hulp zullen meerkosten worden berekend waarbij als uitgangsbasis de gemaakte kosten aan zijde van M Rental gelden.