Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Snowboard huren

Vergelijk 3 verhuurbedrijven

  • Boek via Huren.nl en ontvang 5% extra korting!
    Landelijke levering
  • Landelijke levering
  • Bezorgd en opgehaald door héél Nederland!
    Meerdere vestigingen v.a. 424,-
    v.a. 424,-
 

De ultieme wintervakantie met gehuurde snowboards!

Voor een leuke en ontspannen wintersportvakantie huur je vandaag nog je snowboard. Om van de afdalingen af te boarden is het gebruik van een gehuurde snowboard ideaal. En als je zo ver bent dat je de eerste afdalingen wilt gaan maken, ga je gewoon naar de winkel waar je snowboard op jou staat te wachten. Je haalt hem op en kan zo richting de skipiste. Ook kun je ervoor kiezen om de snowboard in Nederland te huren, zo bent u verzekerd van een snowboard, voordat u op reis gaat. Mochten er problemen zijn met het snowboard, is er vaak de mogelijkheid om hem zonder problemen om te ruilen voor een snowboard die wel helemaal in orde is.

Voordelen van het huren van snowboards

Het huren van een snowboard kent meerdere voordelen. Allereerst is het kinderlijk eenvoudig om het snowboard te huren. Dit kun je meestal gewoon online doen, vanachter je computer of laptop. Dit is niet alleen eenvoudig, maar scheelt je vaak ook nog geld. Meestal is het sowieso al voordeliger om te huren bij een snowboardverhuur locatie. Daarnaast kun je kiezen uit een model die bij jouw budget past. En bij het kiezen van een snowboard heb je ook nog eens vaak keuze uit de nieuwste modellen. Je hoeft dus niet bang te zijn dat je met een ouderwets model aan komt zetten op de skipiste. Een ander voordeel is dat je, wanneer je eenmaal op de vakantiebestemming bent, je het snowboard alleen nog maar hoeft te halen bij de winkel waar jouw reservering is geplaatst. Deze winkel zit vaak in jouw skigebied, zodat het dichtbij is. De medewerkers van de winkel hebben er als het goed is voor gezorgd dat jouw snowboard al is gewaxt en goed is ingesteld. Dit betekent dat je er verder dus geen omkijken meer naar hebt. Aan het einde lever je het snowboard gewoon weer in. Geen extra werk voor jou dus wanneer je jouw snowboard huurt!

Hoe werkt het huren van een snowboard?

Het snowboardverhuur doe je vaak gewoon online, via Huren.nl. Er zijn een aantal stappen die je moet doorlopen en die duidelijk aangegeven staan. Zodra je weet naar welk land en skigebied je wilt gaan om van je wintersportvakantie te genieten, kun je je snowboards huren. Je klikt jouw land en skigebied aan en het aantal dagen dat je wilt verblijven. Je krijgt vervolgens de snowboards te zien die jij kunt gaan huren. Vervolgens moet je een aantal gegevens invullen, zoals je naam, gewicht, lengte en schoenmaat. Het enige wat je dan nog moet doen, is betalen. Als je dat gedaan hebt, wordt jouw reservering verzonden naar een van de lokale winkels en staat het snowboard voor je klaar bij aankomst. Naast het huren in het buitenland is natuurlijk ook de keuze om jouw snowboard in Nederland te huren, zodat u al klaar bent voordat u vertrekt naar het skigebied.

Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!