Racemotor huren

1 aanbieder gevonden. De prijzen variëren van € 59,- tot € 59,-, afhankelijk van het merk, het vermogen en de prijs per km

Top 1 verhuurbedrijf

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Rijbewijs A1, A2 en A
Cilinderinhoud variërend van 125 tot 1.250 cc
Vermogen variërend tot 200 pk
Gewicht variërend van 184 tot 244 kg
Sneller dan je schaduw om een gehuurde racemotor

Zin in een ritje op een echte sportmotor? Huur er dan gewoon eentje. Met een racemotor kun je supersnel van A naar B en voel je je een stuk vrijer dan in een auto. Doordat racemotoren door verschillende verhuurders worden aangeboden, is het slim om deze bedrijven op een rijtje te zetten en goed te vergelijken. Zo vind je jouw perfecte motor. Wil je liever op je gemak toeren op de motor? Dan zijn de toermotor of de naked bike betere opties. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van racemotoren in de door jou gewenste omgeving.

Welke huur varianten zijn er?

Verhuurbedrijven bieden verschillende motoren aan. Let daarom tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven op bijvoorbeeld het model en het merk van de motor die ze aanbieden. Wil je een motor met een bepaald aantal pk of met een specifiek gewicht, dan kun je hier rekening mee houden. Vind je toeren op de motor leuk, maar doe je het liever niet zonder navigatie? Ga dan voor een motor met gps.

Aan welke voorwaarden moet je voldoen?

Voordat je de racemotor meekrijgt, zijn er een aantal voorwaarden waar je aan moet voldoen. Zo moet je vaak minstens 18 jaar zijn (deze leeftijd kan ook hoger liggen) en moet je een geldig legitimatiebewijs bij je dragen. Ook een motorrijbewijs is noodzakelijk (A, A1 of A2). Het type rijbewijs is afhankelijk van het vermogen van de motor. Zorg dat je bij het afhalen van de motor de borgsom kunt betalen en spreek met het verhuurbedrijf af hoeveel kilometers je mag rijden. Vaak is het namelijk zo dat als je dit aantal overschrijdt, je een extra bedrag per overschreden kilometer betaalt. Huur je de motor met een volle tank? Lever hem dan ook weer zo in. Check ook altijd hoe het zit met verzekeringen. Moet je deze zelf afsluiten of regelt het verhuurbedrijf dit voor je?

Let op je veiligheid!

Om zo veilig mogelijk de weg op te gaan, is het dragen van een helm en geschikte kleding verplicht. Heb je dit niet zelf? Informeer dan even bij het verhuurbedrijf naar de mogelijkheden om motorkleding erbij te huren. Let ook op het eigen risico (de prijs hiervan kan verschillen per verhuurbedrijf). Check ook de mogelijkheid om het eigen risico eventueel te verlagen of af te kopen. Wil je op weg met extra bagage? Huur dan motorbagage. Een motor huur je vaak per dag. Let op! Zorg dat jij de enige bent die op de motor rijdt. Veel plezier!