Naked bike huren

2 aanbieders gevonden. De huurprijs varieert van € 59,- tot € 70,- en hangt af van het merk, het vermogen en de prijs per km.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Cilinderinhoud variërend van 296 tot 999 cc
Vermogen variërend van 35 tot 146 pk

Recente huuraanvragen

Naked bike huren l Yamaha MT-09 in Hillegom

voor 2 weken en 2 dagen bij MotoPort Hillegom

Afgelopen vrijdag om 11:03

Naked bike l Bmw G 310 R in Groningen

voor 9 uur bij Motorplaza

18-08-2023
Een echte naked bike, waar huur ik die?

Een naked bike is een motor die je kunt huren om echt plezier mee te maken. Een naked bike moet je niet huren als je echt wilt toeren. Een naked bike is meer geschikt om te huren voor kortere plezierritjes. Je kunt naked bikes huren van verschillende merken zoals Honda, Kawasaki, Aprilia, en Suzuki. Niet elk verhuurbedrijf heeft al deze merken in de verhuur. Wil je een naked bike huren van een speciaal merk, let er dan op welk verhuurbedrijf bij jou in de buurt deze optie biedt. Als je een naked bike wilt huren, is het vaak zo dat verhuurbedrijven een minimumleeftijd hanteren. Bekijk goed wat deze leeftijd is, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.

Verschillende naked bikes die je kunt huren met of zonder helm en kleding

Een naked bike is een echte sportmotor, die helemaal gestript is van ‘onnodige’ sieronderdelen die toch alleen maar snel kapot kunnen gaan. Doordat de naked bike eigenlijk een beetje ‘uitgekleed’ is, is deze lichter en wendbaarder geworden. Nu kun je deze gestripte en gestroomlijnde modellen huren bij meerdere verhuurders. Het vermogen van de motor van de naked bike varieert van 35 tot wel 150 pk. De cilinderinhoud varieert van ongeveer 300 tot wel 1.000 cc. Heb je zelf geen helm en motorrijkleding? Veel verhuurbedrijven van naked bikes verhuren ook deze verplichte accessoires.