Vind jouw beste huurdeal

Motor huren

Een motor huren, waar doe je dat?

Wil je als een echte motormuis op pad op een motorvakantie? Dan kun je een motor huren bij een van de vele verhuurbedrijven die Nederland rijk is. Ook als je een dagje een motor wilt huren om mee te toeren, of gewoon om een ritje te maken is dat mogelijk bij veel verhuurbedrijven. Dan is natuurlijk de vraag, bij welk verhuurbedrijf wil jij een motor huren? Hangt het af van het merk, van de afstand van je huis naar het verhuurbedrijf of van de prijs? Als het kiezen van meerdere dingen afhangt, kan het soms erg onhandig zijn om op het internet verschillende verhuurbedrijven te vergelijken. Daarom hebben wij het voor jou wat makkelijker gemaakt. Wil je een motor huren, bekijk dan op onze website de verhuurbedrijven die motors verhuren in één handig overzicht. Je kunt bijvoorbeeld filteren op locatie, zodat je alleen de verhuurders ziet die dicht bij jou in de buurt zijn. Soorten motors die je kunt huren zijn: toermotoren, racemotoren, choppers, allroad motoren, naked bikes en trikes.

Welk verhuurbedrijf kies ik voor het huren van een motorfiets?

Als je een motorfiets gaat huren, hangt welk verhuurbedrijf je kiest vooral af naar wat voor een soort motor je op zoek bent. Wil je bijvoorbeeld een dagje toeren op een stoere motor, dan zoek je een ander type dan als je ermee op motorvakantie wil. Ben je van plan om een motor te huren om lekker mee te racen, bijvoorbeeld op een racebaan, ook dan zoek je weer een ander type motor. Sommige verhuurbedrijven zijn gespecialiseerd in een bepaald merk of type motors, andere verhuurbedrijven hebben weer voor ieder wat wils. Soms kan het handig zijn om een gespecialiseerd motorverhuurbedrijf te kiezen, omdat die extra kennis beschikken over het type motor. Wil je bijvoorbeeld toeren, dan kunnen de medewerkers van het verhuurbedrijf misschien leuke tips meegeven voor routes en rustplekken. Ga je racen op de motor die je gaat huren? Vaak zit het verhuurbedrijf bij een racetrack. Wil je de motor meenemen naar het buitenland en er daar pas op rijden? Dan is het van belang dat je een verhuurbedrijf zoekt die ook extra’s verhuurd zoals motoraanhangwagens.

Wat moet ik niet vergeten als ik een motor ga huren?

Vergeet niet, dat als je een motor gaat huren, je ook aan extra’s kan denken. Als je bijvoorbeeld zelf niet in het bezit bent van motorkleding of een helm, bekijk dan goed of je dit bij het verhuurbedrijf naar jouw keuze ook kan huren en hoeveel dit dan kost. Als je van plan bent vaker een motor te gaan huren, kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om zelf kleding aan te schaffen of om deze te lenen van iemand, om de kosten te besparen. Ga je eenmalig een motor huren, of ga je langer op vakantie en wil je graag zelf motorkleding hebben maar deze niet aanschaffen, dan kun je ze bij sommige verhuurders huren. Bekijk ook of extra’s als kaarten, navigatiesystemen en koffers tot de mogelijkheden behoren, en of deze bij de prijs inbegrepen zitten, of dat dit er nog bovenop komt.

Veelgestelde vragen

Reserveren

Levering

Gebruik