Waterbal huren

3 aanbieders gevonden. De prijs van waterbal verschilt van € 79,- tot € 538,-, afhankelijk van het type verhuur (los of in set).

Top 3 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Doorsnede variërend van 2 tot 2,2 m
Gewicht variërend van 15 tot 20 kg
Stroom 220 v / 16 A
Gegarandeerd waterpret zonder nat te worden: huur een waterbal

Een opblaasbal, waterbal of aquabal is een grote, doorzichtige opgeblazen bal, eigenlijk zoals een strandbal, maar dan veel groter. Het leuke is: je kunt erin! Deze waterbal is namelijk bedoeld voor in het water, zodat je over het water kunt lopen. Na een tijdje oefenen moet het je lukken om zonder te vallen en te lopen over water. Waterballen zijn te huur puur om te gebruiken op water. Ze zijn niet bedoeld om over vaste grond te rollen. Zorg dat er altijd 25 centimeter tussen bal en kade. Let op: wist je dat de meeste verhuurbedrijven waterballen verhuren die elektrisch opgeblazen worden? Het is dus vaak van belang dat er op de locatie zelf elektriciteit aanwezig is!

Huur ook een waterbassin als je aquaballen gaat huren

Bij veel verhuurbedrijven kun je een waterbal huren in combinatie met een speciaal opblaasbaar zwembad waar je water in kunt doen. Je kunt er voor kiezen om meerdere waterballen te huren, en een wedstrijdje te houden met meerdere mensen op het water. Er zijn ook aquaballs te huur waar je met z’n tweetjes tegelijk in kunt. Let op: het is erg belangrijk dat het water waar je op gaat met de waterbal die je huurt stil staat. Je kunt dus niet in elke rivier met een waterbal. Als er een (te sterke) stroming staat heb je met de waterbal te weinig weerstand en kan je door de stroom worden meegenomen. Verhuurders bieden vaak een pakket aan met bijvoorbeeld vier ballen en een bassin. Andere verhuurders bieden de waterballen los te huur aan. Goede begeleiding is belangrijk. Veel verhuurbedrijven verhuren waterballen alleen in combinatie met begeleiding.