Watertrampoline huren

Top 2 verhuurbedrijven

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Doorsnede variërend van 2,5 tot 4,5 m
<span style="font-family:arial,helvetica,sans-serif;">Gegarandeerd plezier op het water: huur een watertrampoline! </span>

Heerlijk genieten op het water met een gehuurde watertrampoline. Deze trampolines zijn er in veel verschillende vormen en varianten. Zo zijn er verhuurbedrijven die een watertrampoline aanbieden met een kleine glijbaan, opstap of boomstam. Ook de maat van de trampoline kan verschillen per verhuurder: de doorsnede varieert van 2,5 tot 4,5 meter. Watertrampolines worden ook wel 'eiland hopper' genoemd. Bekijk en vergelijk hieronder de verhuurders van de watertrampolines bij jou in de buurt.

Wel of geen opblaasbare watertrampoline huren?

Een watertrampoline kan drijven op het water omdat hij een grote opblaasbare rand heeft. Deze rand wordt opgeblazen met een blower. Vrijwel elk verhuurbedrijf biedt de watertrampoline inclusief blower te huur aan. Er zijn ook varianten te huur die niet opgeblazen hoeven worden, maar gewoon zo het water in kunnen. Denk aan het vervoer van de watertrampoline: haal je de watertrampoline zelf op, bijvoorbeeld met een aanhanger, of laat je de verhuurder de trampoline brengen? Wil je de watertrampoline huren als onderdeel van een waterhindernisbaan? Huur dan andere stormbaan-objecten zoals een waterloopmat. Denk aan de veiligheid bij het huren van een watertrampoline: plaats hem niet te dicht bij de rand van het meer/zwembad!