Zwembad huren

3 aanbieders gevonden. Huurprijzen variëren van € 125,- tot € 605,- en zijn afhankelijk van de doorsnede en de maximale inhoud.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Meest gekozen
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Doorsnede variërend van 3,5 tot 10 m
Hoogte variërend van 0,35 tot 1,5 m
Inhoud variërend van 7.000 tot 25.000 l
Huur een zwembad voor verkoeling of als obstakel in een spel

Ben je een groot feest aan het organiseren voor vriendinnen, een heuse poolparty en wil je graag een groot zwembad huren? Dan kan je een opblaasbaar zwembad huren. Ook als obstakel in een hindernisbaan of bij een zeskamp is het huren van een zwembad geschikt. Vaak kun je zwembaden ook gebruiken als modderbad in een race. Of je nou een zwembad wilt huren voor een grote beurs, evenement of feest, of dat je juist een zwembad huren wilt voor een kleine, particuliere gelegenheid, op Huren.nl kan je de verhuurbedrijven met elkaar vergelijken, zodat je snel en gemakkelijk het verhuurbedrijf vindt wat aan jouw eisen en wensen voldoet.

De kenmerken van opblaasbare zwembaden die je kunt huren

Er zijn zwembaden te huur van verschillende grootten en diepten. Let vooral op de diepte als je wil dat men echt kan zwemmen in het zwembad. De diepte varieert van 35 centimeter tot 1,5 meter. De doorsnede van de zwembaden die verhuurd worden verschilt van 3 tot 10 meter. Hiermee in verband varieert de inhoud van 7.000 tot 25.000 liter. Het zwembad vullen kan natuurlijk met de tuinslang, maar als je een groot zwembad huurt dan kan dit erg lang duren. Vullen met een brandslang gaat veel sneller. De zwembaden die je hier vindt zijn opblaasbaar, en worden vaak (afhankelijk van de grootte) geleverd met een blower waarmee je ze opblaast en opgeblazen houdt. Houd rekening met het feit dat je bij de meeste zwembaden constant stroomtoevoer nodig hebt.