Kuiptribune huren

Top 7 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Comfortabel zitten op kuipstoeltjes

Concerten, sportevenementen of shows. Met een kuiptribune zorg je ervoor dat je gasten altijd comfortabel zitten. De kuiptribune is een luxer soort tribune waarop mensen een eigen kuipstoeltje hebben. Deze goed gevormde stoeltjes zijn gemaakt van plastic en komen in twee varianten: vaste kuipstoeltjes (vaste kuip) en inklapbare kuipstoeltjes (klapkuip). Naast de kuiptribune heb je ook nog de bankentribune,waarbij je gasten op houten banken zitten. Wil je liever dat je gasten blijven staan? Ga dan voor een staantribune. Hier vind je een overzicht van verhuurbedrijven van kuiptribunes in de door jou gewenste omgeving.

Advies op maat

Het is goed om te weten dat de verhuurbedrijven van kuiptribunes veel mogelijkheden bieden en advies op maat leveren over de opbouw van de tribune. Hoe groot is het oppervlak waar de tribune moet komen te staan en zijn er veel bochten­? Hoeveel bezoekers verwacht je? Moet de eerste rij van jouw publiek aan de grond zitten of wil je dat de tribune wat hoger begint? De verhuurder kan je uitleggen hoe de ruimte het beste benut kan worden. Gaat het om een outdoor event, dan kun je overwegen om ook een overkapping bij de kuiptribune te huren. Zo kun je je gasten beschermen tegen regen of felle zon. Niet alleverhuurbedrijven bieden de optie van een overkapping, dus houd hier rekening mee tijdens het vergelijken van de verhuurders. Heb je een podium nodig voor jouw evenement? Ook deze huur je gemakkelijk via Huren.nl.

Handige informatie over de kuiptribune

De kuiptribune is niet zelf af te halen en ook op- en afbouw neemt de verhuurder voor zijn rekening. In de meeste gevallen is de prijs voor de op- en afbouw van de tribune bij de prijs inbegrepen. Vraag de verhuurder naar een offerte op maat. Een kuiptribune huur je vaak voor meerdere dagen. Huren voor een dag is niet mogelijk, aangezien het opbouwen en het afbouwen van de tribune al veel tijd kost. Wil je dat je gasten zowel kunnen zitten als staan? Bijsommige verhuurders is het mogelijk om een combinatie van kuipstoelen, banken en staantribunes te huren. Tip: Vergeet niet om stagebariers te huren. Hiermee hou je het publiek op een veilige afstand van het podium. Bovendien geef je de leden van de organisatie, de beveiligers en eventuele cameramannen zo de ruimte om hun werk te doen.