Home
Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Podiumdeel huren

Prijzen variëren van € 10,- tot € 21,-, afhankelijk van het formaat en de huurvorm (per m² of per heel podium).

Vergelijk 10 verhuurbedrijven

 • Onderscheidend in service en kwaliteit!
  Zaandam v.a. 19,-
  v.a. 19,-
 • Alles voor Uw feest
  Sint Willebrord v.a. 13,-
  v.a. 13,-
 • Hét partyverhuurbedrijf waar uw evenement begint
  Helmond
 • Arendje - Horeca-, Party & Event Verhuur
  Waalwijk v.a. 16,-
  v.a. 16,-
 • Partyverhuur en Partyservice Zuid-Holland
  Groot-Ammers v.a. 16,-
  v.a. 16,-
 • Verhuurt praktisch alles!
  Groningen v.a. 10,-
  v.a. 10,-
 • Materieel verhuur en dranken 1 aanspreekpunt
  Joure v.a. 21,-
  v.a. 21,-
 • Tenten, Podia, Dansvloeren, Tafels, Stoelen etc.
  Breda
 • Your partner in events and rental
  Ede v.a. 15,-
  v.a. 15,-
 • Full-service huren bij HFK partytent verhuur
  Koudum v.a. 18,-
  v.a. 18,-
 

Podium nodig? Huur podiumdelen via Huren.nl

Ben je op zoek naar een verhuurbedrijf waar je snel en goedkoop een mooi podium kunt huren? Dan ben je bij Huren.nl aan het juiste adres. Op deze website vind je alle verhuurbedrijven van podiumdelen op een rijtje. Je kunt snel en eenvoudig bekijken welk verhuurbedrijf het dichtst bij jou in de buurt zit door te sorteren op locatie.

Of je nou op zoek bent naar losse podiumdelen om te huren, omdat je een voorstelling gaat geven zoals een theatershow of een dansvoorstelling, of voor een evenement op een beurs, party of een andere gelegenheid, via Huren.nl vind je het juiste podium bij het verhuurbedrijf dat bij jou past. Ook kun je ervoor kiezen een compleet podium te huren.

Hoe gaat dat in zijn werk, podiumdelen huren?

De meeste verhuurbedrijven verhuren een podium in gedeeltes. Je kunt dus podiumdelen en vloerdelen huren per m2 of per 1x2 meter, maar ook andere maten zijn bij sommige verhuurbedrijven mogelijk. Op deze manier kun je elke gewenste afmetingen en vorm bereiken. Bedenk dat als je een podium gaat huren, er ook extra’s bij komen kijken zoals het eventueel huren van podiumrokken of tapijtdelen voor op het podium. Podium rokken zijn de mooie stoffen ‘gordijntjes’ die van de rand van het podium tot de vloer reiken, zodat het gat onder het podium netjes afgewerkt wordt. Hier kun je vervolgens spullen kwijt zoals apparatuur en dergelijke.

Verschillende soorten en maten podiumdelen

Er zijn verschillende soorten podiumonderdelen te huur. De maten van podiumdelen verschilt per verhuurbedrijf. Je kunt podiumdelen van 1x0,5 meter, 1x1 meter, en 1x2 meter huren. Ook in hoogte verschillen de podiumdelen: de hoogte varieert van 20 centimeter tot 1,2 meter. Er zijn losse podiumdelen te huur die als tafels met vaste poten naast elkaar neergezet kunnen worden. Ook kun je scharnieronderdelen huren. hierbij zijn de poten met een scharnier opvouwbaar. Zelf de hoogte van het podium instellen? Huur dan podiumdelen met telescooppoten, deze zijn eenvoudig in hoogte verstelbaar.

Denk ook aan een trap aan de voorkant, zijkant en/of achterkant van het podium, deze huur je er vaak los bij. Leuningen en afbakeningen kun je ook huren bij de meeste verhuurbedrijven van podiumdelen. Huur ook tapijttegels om de bovenkant van de podiumdelen mooi af te werken.

Een compleet podium huren?

Geen zin om een heel podium bij elkaar te huren, maar wil je gewoon in één keer een compleet podium huren? Uiteraard is dat bij sommige verhuurbedrijven ook mogelijk. Je huurt dan een pakket waar alle benodigdheden voor een compleet podium in zitten. Vaak bied het verhuurbedrijf de mogelijkheid aan om deze op te bouwen voor een bepaalde meerprijs. Deze podia hebben vaak een standaardafmeting, maar verschilt sterk per verhuurbedrijf. Je kunt ook kiezen voor het huren van een podiumwagen. Dit is vaak een vrachtwagen waarvan de zijkant opengeklapt kan worden, en dient als vloer. Huur slim, huur een podium via Huren.nl.

Kenmerken en varianten

 • Veel voorkomende maten
  1x0,5 m, 1x1 m of 1x2 m
 • Hoogte
  variërend van 20 tot 120 cm
Iets gehuurd? Schrijf een beoordeling en help anderen een keuze te maken!