Stagebarrier huren

2 aanbieders gevonden. De prijs van stagebarriers verschilt van € 18,- tot € 20,-. Vergelijk de verschillende aanbieders dus goed.

Top 2 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld

Prijs per dag:

Handige info over de verhuur van stagebarriers

Het is om meerdere redenen handig en veilig om een gedeelte open te laten tussen het podium en het publiek. Hier kunnen mensen van de organisatie lopen, hebben de beveiligers genoeg bewegingsvrijheid en is er een goed overzicht. Daarnaast kunnen eventuele cameramannen zich vrij bewegen, en is er een veilige ruimte tussen de artiest en het publiek. Om deze ruimte te creëren is het van belang om een goede afscheiding te hebben waarachter het publiek blijft staan. Dranghekken kunnen worden omgegooid als het publiek enthousiast is en deze naar voren duwt. Daarom zijn stagebarriers een goed geschikte manier om het publiek op de plek te houden. Stage barriers zijn vaak wat hoger dan dranghekken en staan stevig op de grond. Bovendien hebben ze opstapjes (niet aan de kant van het publiek) waar bijvoorbeeld de beveiliging op kan staan.

Goed om te weten als je stage barriers gaat huren

Op Huren.nl hebben we de verschillende verhuurbedrijven die stage barriers verhuren op een rijtje gezet. De meeste stage barriers die verhuurd worden lijken erg op elkaar: vaak zijn stagebarriers die te huur zijn rond de 1,30 meter en zijn ze aan de publiekkant dicht en glad, en hebben aan de podiumkant versteviging tegen het omvallen en opstapjes voor personeel/bewaking. Wist je dat je stagebarriers ook kunt huren om te gebruiken voor bij drankafgifteplekken? In dit geval kun je stage barriers huren die beschikken over een plat gedeelte bovenop waar de drankjes opgezet kunnen worden. Niet elk verhuurbedrijf dat stagebarriers verhuurt, heeft ook deze variant van de stagebarrier in de aanbieding. Wil je stagebarriers huren, maar moet er een hoek of een bocht in zitten? Bekijk dan of het verhuurbedrijf naar jouw keuze ook stagebarriers met scharnieren, of bochten verhuurt.