Geblindeerd hekwerk huren

9 aanbieders gevonden. De huurprijs van geblindeerd hekwerk kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de aanbieders dus goed!

Top 9 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2023
  • Pak kortingscode
  • Huurtopper 2022
  • Best beoordeeld
  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 3.35 tot 3.50 m
Hoogte variërend van 1.75 tot 2.0 m
Ideaal afgeschermd hekwerk huren voor evenementen

Er zijn talloze mogelijkheden waarvoor je bouwhekken kunt inzetten. Denk bijvoorbeeld aan eventhekwerk rondom een festivalterrein. Als je dat hekwerk wilt afschermen is een geblindeerd bouwhekwerk huren de uitkomst. Door geblindeerde bouwhekken te huren kun je verschillende ruimtes creëren op één veld of terrein. Op deze pagina staan de verschillende verhuurbedrijven die geblindeerde hekwerken verhuren.

Huur geblindeerd hekwerk in de bouw

Ook als je een gebouw of gebied wilt afschermen met bouwhekken, maar je de voorkeur hebt aan het werken in alle rust, huur dan geblindeerde bouwhekken. Niet alleen pottenkijkers worden tegengehouden door hekwerken met zeil. Dit soort hekwerken die bedekt zijn met dik zeil zorgen ook dat de wind tegengehouden wordt. Geblindeerde hekwerken bevorderen dus een veilige werkomgeving.

Meer informatie over het huren van geblindeerd hekwerk

Ben je op zoek naar een grote hoeveelheid hekwerken voor een event, met zeil/geblindeerde bouwhekken om te huren? Let er dan goed op dat je ruim op tijd reserveert. Met name als het een evenement betreft zoals Koningsdag of een groot festival of muziekevenement en je veel afrasteringshek met zeil nodig hebt. De meeste verhuurbedrijven bieden zowel gezeilde hekwerken per stuk aan, per x aantal of per meter. Zo kun je vaak kiezen voor de voordelige optie om de hekken te huren per trailer van 25 hekken, of per grote batch van bijvoorbeeld 250 meter.