Onafhankelijk vergelijken van verhuurders

Bobo Verhuur

Contact

  • Dotterbloemstraat 19
  • 3053 JV Rotterdam
  • 010-4222913

Beoordeling

9,8
5 beoordelingen
Schrijf beoordeling

Openingstijden

  • Maandag 08:00 - 17:00
  • Dinsdag 08:00 - 17:00
  • Woensdag 08:00 - 17:00
  • Donderdag 08:00 - 17:00
  • Vrijdag 08:00 - 17:00
  • Zaterdag 09:00 - 12:00
  • Zondag Gesloten
#} #}

Beoordelingen van Bobo Verhuur

10

Ik heb al meerdere keren springkussens hier gehuurd. De prijs is erg goed en de materialen zijn in erg goede staat. Het voordeel is dat je het kussen al op vrijdag binnen kunt hebben en pas maandag weer weg gaat. Hierdoor heb je het hele weekend plezier voor maar 1 betaalde dag.

Product gehuurd: Multiplay springkussen

10

Goede kwaliteit en uitstekende service! Een aanrader!

10

Komen al jaren bij bobo voor de verjaardag van de kinderen. Altijd alles prima in orde. Assortiment is zeer uitgebreid de laatste tijd. Maar zelfs als het nog niet in het assortiment zit, wordt er meegedacht of zelfs het assortiment uitgebreid. Top service!

9,0

Ik heb voor de tweede keer spullen gehuurd bij Bobo verhuur voor een weekeind (van vrijdag t/m dinsdag). Alles was perfect, het materiaal is in heel goede toestand, schoon en met verzorg bezorgd. Ze reageren heel snel op de mail en passen naar wensen de offerte aan. Goede prijs/kwaliteit verhouding. Borg is terugbetaald op de dag van ophalen. De afgesproken bezorgtijden zijn gerespecteerd. Betrouwbaar. Een aanrader! :-))

10

Voor miJn zoon zijn verjaardag koelkast en tafels gehuurd. Wij zijn gaan kijken bij het bedrijf zelf. Heel aardig geholpen. Er wordt zeker met je meegedacht. Alles werd op tijd geleverd en opgehaald. Geen minpunten. Ik beveel dit bedrijf van harte aan.

#} #}

Schrijf een beoordeling

Informatie over Bobo Verhuur

Bobo Verhuur is een begrip in Rotterdam en omstreken.Wij bestaan al meer dan 40 jaar en staan bekent om onze lage prijzen en goede en flexibele service. Wij rekenen 1 huur dag per 3 dagen ( Dag 1: Ophalen/Leveren Dag 2: Gebruiken Dag 3: Terug brengen/Ophalen).

Details openingstijden

Genoemde openingstijden zijn geldig voor ons kantoor. Onze chauffeurs rijden langer.

Bezorgkosten

Onze transportkosten zijn per regio verschillend. Op onze website kunt u gemakkelijk de bezorgkosten berekenen. Wij rekenen maar 1 rit prijs. De prijs die u te zien krijgt is voor het bezorgen & ophalen van de goederen.

Bezorginformatie

De leveringsvoorwaarden staan duidelijk op onze website vermeld