Boksring huren

1 aanbieder gevonden. De huurprijs van een boksring varieert van € 170,- tot € 170,-, afhankelijk van het formaat en de uitvoering.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open
  • Ook 's avonds open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Lengte variërend van 5 tot 6 m
Breedte variërend van 5 tot 6 m
Hoogte variërend van 2 tot 2,5 m
Gewicht variërend van 80 tot 125 kg
Een potje boksen op een feestje? Huur een boksring

Je kunt voor onnoemlijk veel soorten en maten evenementen, feesten (buurtfeest, zeskamp) of beurzen een (opblaasbare) boksring huren. Of je nou een professionele boksdemonstratie houdt en op leuke, ludieke wijze het publiek wilt laten meedoen, of dat je voor een school een sportdag organiseert, een boksring huren kan bij veel verschillende verhuurbedrijven. De boksringen die je via Huren.nl kunt huren zijn allemaal opblaasbaar. De boksring wordt vrijwel altijd geleverd met twee (grote, grappige) paar handschoenen, een blower, en eventueel haringen en onderzeil. Vind op Huren.nl de verhuurbedrijven van boxringen op een rij.

Mogelijkheden en opties

Bij sommige verhuurbedrijven kun je de boksring die je huurt laten brengen en halen. Hier betaal je vaak iets meer voor, maar dan hoef je zelf de boksring niet te vervoeren. Dit kan nogal een klus zijn namelijk, de boksringen die je kunt huren variëren in gewicht van 80 tot 125 kilogram. De doorsnede van de boksringen zit tussen de 5 en 6 meter, en de hoogte is niet hoger dan 2,5 meter. Je kunt een boksring dus het beste buiten gebruiken, of daar waar het plafond hoog genoeg is. Andere sportattractie (erbij) huren? Denk dan aan het riddergevecht of sumoworstelen.