Klimwand huren

3 aanbieders gevonden. Prijzen variëren van € 300,- tot € 750,-, doordat het formaat, de uitvoering en de huurvorm verschillen.

Top 3 verhuurbedrijven

  • Huurtopper 2022
  • Pak kortingscode
  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Hoogte variërend van 6,5 tot 13 m
Aantal personen variërend van 1 tot 4 personen
Klauteren op een gehuurde klimwand

Organiseer je een buurtfeest, een zeskamp of een ander evenement en zoek je nog een spannende uitdaging? Het huren van een klimwand is dan een goede zet. Je kunt zelf kiezen of je voor een professionele klimrots gaat of voor een gekleurde klimwand. De meeste klimwanden zijn tussen de 6 en 13 meter hoog en bieden één of meerdere routes die je kunt volgen. Vaak wordt op basis van leeftijd en ervaring een bepaalde klimroute voorgesteld. Zoek je een klimwand voor kinderen? Huur dan een opblaasbare klimtoren. Vanwege de springkussens en de opblaasbare muren kunnen kinderen zich hierop lekker laten vallen. Op deze pagina vind je een overzicht van verhuurbedrijven van klimwanden in de door jou gewenste omgeving.

Belangrijke informatie over de klimwand

De meeste verhuurbedrijven verhuren de klimwand, in verband met veiligheid, inclusief begeleiding. Het is namelijk van belang dat er continu toezicht wordt gehouden en dat ervaren personen de deelnemers kunnen zekeren. Zorg er tijdens het zekeren voor dat de persoon op de grond zwaarder of minstens even zwaar is als de klimmer. Alle klimwanden worden geleverd met een valbeveiliging in de vorm van tuigjes en een zekeringssysteem. Veel klimwanden werken op stroomof op een accu, waardoor het tuigje waar je als klimmer inzit automatisch kan afdalen. Is er geen stroompunt in de buurt, maak dan gebruik van een haspel. Vaak huur je een klimwand inclusief transport en op- en afbouw. Een klimwand kan meestal door 3 á 4 personen tegelijkertijd beklommen worden. Mocht het nodig zijn, dan kun je tegen een meerprijs extra instructeurs inhuren. Alle klimwanden zijn goedgekeurd en voorzien van een certificaat.

Let op! De klimwand moet altijd op een vlakke ondergrond geplaatst worden!