Semi-dieplader huren

1 aanbieder gevonden. Zowel het laadvermogen als de afmetingen van een semi-dieplader kunnen verschillen per verhuurbedrijf.

Top 1 verhuurbedrijf

  • Op zaterdag open

Prijs per dag:

Kenmerken en varianten

Koppelhoogte variërend tot 125 cm
Laadvermogen variërend van 6.000 tot 94.100 kg
Lengte variërend van 7,6 tot 13,6 m
Breedte variërend van 2,3 tot 2,6 m
Een hogere lading vervoeren? Huur een semi-dieplader

Als je een hogere lading moet vervoeren, dan kan het zijn dat je met een gewone oplegger de wettelijk bepaalde maximumhoogte overschrijdt. Dit probleem kun je oplossen door een semi-oplader te huren. Deze semi-diepe oplegger hang je achter een vrachtwagen en ligt dichter bij de grond dan de normale oplegger, maar hoger dan een dieplader. Een tussenmaatje dus. Het fijne aan een semi-oplader is dat je net als met een dieplader onder de meeste viaducten en tunnels door kunt rijden en heuvels en spoorwegovergangen ook geen probleem zijn. Probeer toch altijd goed op te letten op de bordjes aan de kant van de weg die aangeven of je met een oplegger (dieplader of semi-dieplader) door kunt rijden.

Vergelijk goed voordat je een semi-dieplader huurt!

Het vergelijken van verhuurbedrijven loont. Zo leveren sommige verhuurbedrijven namelijk oprijplaten mee. Ook kun je letten op het aantal assen van de semi-dieplader. Wil je een zware lading vervoeren, ga dan voor een semi-dieplader met meerdere assen of meerdere wielen per as. Ook de assen zijn aangedreven, zodat je de semi-dieplader goed kunt manoeuvreren. Huur je een semi-dieplader? Hou dan rekening met eventuele borg- en transportkosten.