Dieplader huren

4 aanbieders gevonden. Het maximale laadvermogen en de laadvloerlengte van een dieplader kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk goed!

Top 4 verhuurbedrijven

Prijs per dag:

Informatie over de verhuur van diepladers

Een dieplader is een open oplegger die je achter een truck kunt bevestigen en waarop je machines of andere hoge lading kunt vervoeren. Een dieplader, het woord zegt het al, heeft een laagliggend gedeelte tussen de nek van de oplegger en de achterste assen. Hierop kun je lading vervoeren die op deze manier niet te hoog uitsteekt. Op een normale oplegger zou je deze lading niet kunnen vervoeren, omdat je dan de wettelijke maximale hoogte overschrijdt, en omdat je waarschijnlijk in de problemen raakt met het onderdoorrijden van bruggen en viaducten. Op Huren.nl hebben we de verschillende verhuurbedrijven van diepladers voor je op een rijtje gezet. Vul jouw locatie in en vind de verhuurders van diepladers bij jou in de buurt.

Goed om te weten als je een dieplader gaat huren

Het voordeel van een dieplader huren is natuurlijk dat je je hoge lading alsnog kunt vervoeren. Een bijkomend nadeel is wel weer dat de dieplader erg dicht bij de grond komt, en je dus niet alle heuvels of bruggen overheen kunt rijden. Vaak zijn spoorwegovergangen etc. voorzien van een bordje of je er wel of niet overheen kunt. Maar neem altijd het zekere voor het onzekere als je een dieplader gaat huren, en bereid de route zorgvuldig voor. Er bestaat een diepladerboekje dat je kunt downloaden, met handige informatie. Het verhuurbedrijf waar jij de dieplader gaat huren kan misschien ook helpen met dit soort vragen. Vind makkelijk en snel een verhuurbedrijf van diepladers bij jou in de buurt op Huren.nl!