Dieplader huren in Almere

3 aanbieders gevonden. Het maximale laadvermogen en de laadvloerlengte van een dieplader kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk goed!

Top 3 verhuurbedrijven

75 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Met hoge voorwerpen over de A6? Huur een dieplader!

Heb jij een oplegger nodig in de buurt van Almere voor het vervoeren van grote, hoge voorwerpen? Dan biedt een dieplader de oplossing. Een dieplegger is namelijk voorzien van een laag liggend gedeelte tussen de nek en de achterste assen, waardoor je bijvoorbeeld grote machines kunt vervoeren zonder de wettelijke toegestane hoogte overschrijdt. Kom je onderweg bruggen en viaducten tegen? Met een dieplader rij je er gewoon onder door! Hier vind je de verhuurbedrijven van diepladers in Almere en omgeving. Dus ook in Lelystad en Naarden.

Een dieplader of een semi-dieplader?

Kom je er tijdens het uitstippelen van je route achter dat je obstakels in de vorm van bruggen, drempels en spoorwegovergangen tegenkomt? Dan kan het verstandiger zijn een semi-dieplader te huren. Deze ligt lager bij de grond dan een normale oplegger, maar hoger dan een dieplader. Zo kun je dus nog steeds hogere goederen vervoeren dan met een normale oplegger, maar heb je iets meer speling op de weg. Huur je een dieplader? Dan kun je van tevoren een diepladerboekje downloaden waarin je handige informatie vindt over het rijden met een dieplader. Tijdens het rijden kun je letten op de bordjes aan de kant van de weg die aangeven of je al dan niet over de heuvel of spoorwegovergang kan rijden met de dieplader. Succes!