Dieplader huren in Arnhem

4 aanbieders gevonden. Het maximale laadvermogen en de laadvloerlengte van een dieplader kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk goed!

Top 4 verhuurbedrijven

Alle afstanden

  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Van De Laar naar Presikhaaf met een dieplader!

Woon je in Arnhem en wil je graag grote machines of een andere hoge lading van A naar B vervoeren? Huur dan een dieplader. Een dieplader is een open oplegger waar je een hoge lading kunt vervoeren zonder in de problemen te raken wanneer je onder bruggen of viaducten door moet rijden. Door het laagliggende gedeelte tussen de nek en de achterste assen van de dieplader kun je voorkomen dat je de wettelijke maximale hoogte van een opleggeroverschrijdt. Zoek je een oplegger die qua hoogte tussen de normale hoogte en de hoogte van de dieplegger in ligt? Huur dan een semi-dieplader. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van diepladers in en rondom Arnhem. Dus ook in bijvoorbeeld Duiven en Heteren.

Belangrijke verhuurinformatie

Als je een dieplader huurt, dan is het verstandig om van tevoren goed te kijken naar de route die je gaat rijden. Soms ligt een dieplader namelijk zo laag bij de grond dat dit voor problemen zorgt bij het rijden over heuvels, bruggen en spoorwegovergangen. Vaak wordt dit ook aangegeven met een bordje op de weg. Om probleemloos de weg op te gaan, kun je bovendien een diepladerboekje downloaden en je goed laten informeren door het verhuurbedrijf. Succes!