Dieplader huren in Enschede

4 aanbieders gevonden. Het maximale laadvermogen en de laadvloerlengte van een dieplader kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk goed!

Top 4 verhuurbedrijven

Alle afstanden

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Hoge lading vervoeren? Huur een dieplader in Enschede

Wil je grote machines over de A1 vervoeren richting Enschede en ben je bang dat je niet onder bruggen en viaducten door kunt rijden? Huur dan een dieplader. Een dieplader is een open oplegger die je achter een truck kunt bevestigen. Door het laagliggende gedeelte tussen de nek van de oplegger en de achterste assen is deze oplegger speciaal bedoeld voor het vervoeren van hoge lading. Op een normale oplegger kan het namelijk zijn dat de lading de wettelijke maximale hoogte overschrijdt. Dit kun je met een dieplader voorkomen. Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van diepladers in en rondom Enschede. Dus ook in bijvoorbeeld Oldenzaal en Diepenheim.

Handige informatie voordat je gaat huren!

Voordat je een dieplader gaat huren, is het handig om te weten dat opleggers soms zo laag bij de grond liggen dat het problemen veroorzaakt. Zo kan je niet altijd over alle heuvels, bruggen en spoorwegovergangen heen rijden. Vaak wordt dit van tevoren middels een bordje aangegeven. Wil je een iets lagere oplegger, maar is een dieplader ook weer niet nodig? Huur dan een semi-dieplader, die valt qua hoogte tussen een normale oplegger en een dieplegger. Huur je een dieplader en wil je tijdens je rit niet voor verrassingen komen te staan? Download dan een diepladerboekje en vraag ook het verhuurbedrijf om advies. Succes!