Dieplader huren in Zwolle

4 aanbieders gevonden. Het maximale laadvermogen en de laadvloerlengte van een dieplader kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk goed!

Top 4 verhuurbedrijven

Alle afstanden

  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Met een gehuurde dieplader door Zwolle!

Ben jij op zoek naar een open oplegger, omdat je bijvoorbeeld goederen wil vervoeren van en naar bedrijventerrein Hessenpoort? Huur dan een dieplader. Een dieplader is perfect voor het vervoeren van een hoge lading, die op een normale oplegger de wettelijke maximale hoogte zou overschrijden. Door het laagliggende gedeelte tussen de nek en de achterste assen van de dieplegger kun je zelfs met machines onder bruggen en viaducten door rijden. Hier vind je de verhuurbedrijven van diepladers in en rondom Zwolle. Dus ook in bijvoorbeeld Dalfsen en Hattem.

Let op: check je route van tevoren

Het fijne aan een dieplader is dat je met een hoge lading toch onder bruggen en viaducten door kunt rijden. Daarentegen kan het zijn dat het moeilijker wordt om over heuvels, bruggen en spoorwegovergangen te rijden. Soms ligt de oplegger namelijk te dicht bij de grond. Vaak wordt voor een heuvel of spoorwegovergang met een bordje aangegeven of je er met een dieplader overheen kunt rijden. Echter, dit is niet altijd het geval. Bekijk je route daarom ruim van tevoren en download bijvoorbeeld het diepladerboekje. Hierin vind je handige informatie over het rijden met een dieplader. Ook kun je je natuurlijk laten informeren door het verhuurbedrijf. Zoek je een oplegger die qua hoogte tussen een normale oplegger en een dieplader in ligt? Huur dan een semi-dieplader. Succes!