Scootmobiel huren in Apeldoorn

5 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 2 verhuurbedrijven

75 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Dichtstbijzijnde

Prijs per dag:

Scootmobiel nodig? Huur er eentje in Apeldoorn

Huur je voor het eerst een scootmobiel in Apeldoorn? Dan is het handig om te weten wat de regels zijn in het verkeer als je met de scootmobiel op pad gaat. Het voordeel van een scootmobiel is dat je er geen helm of rijbewijs voor nodig hebt. Wel is het belangrijk om goed te kijken in het verkeer. Je mag niet harder dan 6 km/h op de stoep met een scootmobiel, maar op het fietspad en op de rijbaan mag je wel harder. Zorg dat je nooit met je scootmobiel op Apeldoornse autowegen terecht komt!

Grote verschillen tussen de scootmobielen die je kunt huren

Er zijn diverse scootmobielen te huur in Apeldoorn. Je kunt ervoor kiezen om een scootmobiel met drie, of met vier wielen te huren. Een scootmobiel met 3 wielen is vaak wendbaarder (handig voor in huis), maar een scootmobiel met 4 wielen is meestal wat stabieler (handig voor op straat). Let er daarnaast op of de Apeldoornse verhuurders scootmobielen met vering, verlichting en/of richtingaanwijzers aanbieden. Of dit aanwezig is verschilt per scootmobiel. Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Huur slim, huur de juiste scootmobiel in Apeldoorn via Huren.nl!