Rolstoel huren in Apeldoorn

1 aanbieder gevonden. De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huur een handgeduwde rolstoel voor uitjes in Apeldoorn

Als je tijdelijk slecht ter been bent, of bijvoorbeeld voor een zorginstelling een paar extra rolstoelen nodig hebt, dan is het huren van een handgeduwde rolstoel in Apeldoorn ideaal. Er zijn in Apeldoorn meerdere verhuurbedrijven gespecialiseerd in het verhuren van zorghulpmiddelen waaronder de rolstoel. Vind hier op Huren.nl de verhuurders op een rijtje.

Alles over de verschillende rolstoelen die je kunt huren in Apeldoorn

Vergelijk de verhuurbedrijven en het aanbod. Onthoud dat er meerdere soorten en maten rolstoelen verhuurd worden in de buurt van Apeldoorn. De standaard rolstoel heeft optimaal zitcomfort, heeft een gemiddelde zitbreedte van 46 centimeter en heeft meestal afneembare voetsteuntjes. Per model verschilt het of de zithoogte instelbaar is, en of je bijvoorbeeld de armsteunen kunt wegklappen. Naast deze rolstoel kun je ook kinderrolstoelen, transportrolstoelen en lichtgewicht rolstoelen huren in Apeldoorn.

Rolstoel huren in Apeldoorn per week of voor langere periode

De meeste verhuurbedrijven in en om Apeldoorn bieden de rolstoel per week te huur aan. Als je een lange revalidatieperiode voor de boeg hebt, kan het geen kwaad om de verhuurder te contacteren en te informeren over huren over een langere termijn. Het kan zijn dat hier andere prijzen gelden die niet op de website vermeld worden. Ook voor het huren van een rolstoelbus of rolstoelauto in Apeldoorn ben je bij Huren.nl aan het juiste adres!