Scootmobiel huren in Ede

5 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 1 verhuurbedrijf

75 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
  • Meest gekozen

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Scootmobiel

voor 1 week

10-01-2023

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Geachte lezer, Wanneer U dit leest bent U op het goede adres voor het huren van een Scootmobiel. Wanneer u zoekt naar persoonlijk contact bel dan Marco Regeling voor een aspraak. We hebben veel gemak ervaren en genoten van de mobieliteit dat het ons bood. Alles verliep zoals afgesproken, en ik raad u dit adres van harte aan. De Canadesen verkantie gangers. Lees meer

Gehuurd:

Scootmobiel

op 17-12-2022

20-12-2022
Huur een scootmobiel in Ede voor een uitstapje of vakantie

Ga je voor het eerst een scootmobiel huren in Ede? Dan is het verstandig om te weten wat de regels zijn in het verkeer als je met de scootmobiel gaat rijden. Gelukkig heb je voor een scootmobiel geen helm of rijbewijs nodig. Het is wel belangrijk om altijd goed op te blijven letten als je met de scootmobiel gaat rijden in Ede en omgeving. Op de stoep mag je niet harder dan zes kilometer per uur, maar op de fietspaden en rijbanen mag je harder. Het is verboden om op de autoweg te rijden met een scootmobiel. Op Huren.nl vind je de verhuurders van scootmobielen in Ede en omgeving.

Vergelijk de verschillen tussen de scootmobielen die je kunt huren

Er zijn meerdere soorten scootmobielen te huur in Ede. In Ede kun je een scootmobiel huren met drie of met vier wielen. Een scootmobiel met 3 wielen (twee achter, één voor) is vaak beter wendbaar (ideaal voor in huis), en een scootmobiel met 4 wielen is juist meestal wat stabieler (ideaal voor op straat). Let er bovendien op of de verhuurbedrijven uit Ede scootmobielen met verlichting, vering en/of richtingaanwijzers aanbieden. Of dit aanwezig is verschilt per scootmobiel. Soms moet je de achteruitkijkspiegel ook los huren. Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Huur slim, huur de juiste scootmobiel in Ede via Huren.nl!