Rolstoel huren in Ede

2 aanbieders gevonden. De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huur een handgeduwde rolstoel voor uitstapjes in Ede

Een handgeduwde rolstoel huren in Ede is erg eenvoudig. En dat is maar goed ook, want als je de rolstoel voor een korte periode nodig hebt, is het zonde om een rolstoel te kopen. Kies voor het huren van een gewone handgeduwde rolstoel voor tijdelijk gebruik, of ga voor het huren van een transportrolstoel voor uitjes in Ede.

Vergelijk de verhuurders in Ede die rolstoelen verhuren

De gewone rolstoel die je kunt huren in Ede heeft gemiddeld een zitbreedte van rond de 46 centimeter. In Ede zijn ook verhuurders die kinderrolstoelen verhuren. Deze kleine rolstoelen zijn vaak te huur in een leuke kleur, en hebben een zitbreedte van ongeveer 38 centimeter. De hoogte van de meeste rolstoelen die je huurt in Zwolle is meestal met de hand instelbaar. Let op: dit is niet altijd het geval. Voetsteunen en armleuningen zijn vaak afneembaar. Dit is erg handig bij het vervoeren van de rolstoel, bijvoorbeeld in een kleinere kofferbak. Bij sommige rolstoelen in Ede kun je zelfs de hele wielen loskoppelen, zo wordt de rolstoel nog compacter. Zoek je passend vervoer om je rolstoelgebruikers te kunnen vervoeren? Via Huren.nl huur je gemakkelijk en snel een rolstoelbus of rolstoelauto in Ede.