Scootmobiel huren in Enschede

1 aanbieder gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Recente huuraanvragen

Scootmobiel

voor 1 week

10-01-2023

Recent beoordeelde verhuurbedrijven


10

Geachte lezer, Wanneer U dit leest bent U op het goede adres voor het huren van een Scootmobiel. Wanneer u zoekt naar persoonlijk contact bel dan Marco Regeling voor een aspraak. We hebben veel gemak ervaren en genoten van de mobieliteit dat het ons bood. Alles verliep zoals afgesproken, en ik raad u dit adres van harte aan. De Canadesen verkantie gangers. Lees meer

Gehuurd:

Scootmobiel

op 17-12-2022

20-12-2022
Tijdelijk niet (goed) lopen? Huur een scootmobiel in Enschede

Als je tijdelijk slecht ter been bent, dan kan het heel handig zijn om een scootmobiel te huren. Je kunt in Enschede een scootmobiel huren voor een dagje, bijvoorbeeld omdat je een uitje hebt. Je kunt er ook voor kiezen om een scootmobiel te huren voor een langere periode. Bij de meeste verhuurders in Enschede is het zo dat je vaak minder betaalt als je langer huurt. Bekijk ook de service van de verhuurders in Enschede: is het mogelijk om de scootmobiel die je huurt te laten bezorgen? Als je graag van te voren een paar scootmobielen wilt uitproberen, is het verstandig om te kijken of er een verhuurlocatie is in Enschede waar je langs kunt komen in een showroom.

Drie of vier wielen? Welke scootmobiel wil jij huren?

Als je een scootmobiel huurt met drie wielen, ben je extra wendbaar. Huur je een scootmobiel met 4 wielen, dan heb je extra stabiliteit. Ga na wat jouw eisen en wensen zijn, en bedenk vervolgens of je een scootmobiel wil die opvouwbaar is (lichtgewicht, makkelijk te vervoeren, wel wat minder zitcomfort) of vast is. De maximale snelheid verschilt sterk tussen de scootmobielen die verhuurd worden in Enschede. Je kunt een scootmobiel huren die 6 km/h kan, maar ook eentje die wel 25 km/h kan. Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Huur slim, huur een scootmobiel in Enschede via Huren.nl.