Rolstoel in Enschede

2 aanbieders gevonden. De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Tijdelijk slecht ter been? Huur een handgeduwde rolstoel in Enschede

Ga je een dagje uit in Enschede, maar ben je tijdelijk slecht ter been? Huur dan een rolstoel bij een verhuurder in de buurt van Enschede. Op deze manier kun je alsnog eropuit. Een handgeduwde rolstoel wordt geduwd door een persoon die achter de rolstoel staat. Zorg dat je geduwd kan worden in de rolstoel, of huur een rolstoel die je zelf ook kan voortbewegen doormiddel van de handvaten aan de wielen. Vrijwel alle rolstoelen die handgeduwd zijn kunnen zowel geduwd worden als voortbewogen door de zittende persoon.

Het maximumgewicht, de zitbreedte: vergelijk de verschillen

De meeste rolstoelen die te huur zijn in Enschede hebben een standaardmaat. De meeste rolstoelen hebben een zitbreedte van 46 centimeter, maar dit kan verschillen. Wil je een comfortabel zitvlak, huur dan een rolstoel met een grotere zitbreedte. Ook verschilt het zitcomfort per type rolstoel. Een transportrolstoel is zeer compact opvouwbaar. Ideaal voor als je vaak onderweg bent, maar het kan zijn dat het zitcomfort wat minder is. In Enschede zijn er rolstoelen te huur met een variërend maximumgewicht. Hoe lichter de stoel, hoe lager de maximumbelasting kan zijn.

De voorwaarden van het huren van een rolstoel in Enschede

Als je een rolstoel gaat huren in Enschede is het belangrijk om de huurvoorwaarden te bekijken per verhuurder. Het kan bijvoorbeeld zijn dat er een minimumhuurperiode geldt voor de rolstoel. Hierbij huur je de rolstoel bijvoorbeeld voor minimaal een week, en kan je hem niet voor een dagje huren. Ook aan het vervoeren van rolstoelgebruikers is gedacht. Huur nu gemakkelijk een rolstoelbus of rolstoelauto in Enschede via Huren.nl.