Scootmobiel huren in Maastricht

2 aanbieders gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 2 verhuurbedrijven

75 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Handige informatie over de verhuur van scootmobielen in Maastricht

Een scootmobiel is een gemotoriseerd voertuig, maar je hebt er geen helm of rijbewijs voor nodig. Een scootmobiel is dus een ideale machine om te huren als je tijdelijk slecht ter been bent. Met een scootmobiel ben je toch mobiel en kun je gaan en staan waar je maar wilt. In Maastricht zijn er meerdere verhuurders waar je een scootmobiel kunt huren. Vaak huur je een scootmobiel per dag, maar het kan wel zijn dat er een minimumhuurperiode geldt, bijvoorbeeld van een week of een maand. Wist je dat je bij veel verhuurders in Maastricht ook betaalt voor de WA-verzekering van de scootmobiel? Let er op of dit al bij de huurprijs is inbegrepen of dat dit er nog bijkomt!

In Maastricht zijn er diverse scootmobielen te huur

Je kunt kiezen om een eenvoudige scootmobiel te huren die maximaal 6 km per uur kan, en die geen extra’s heeft. Deze scootmobiel is ideaal om te huren als je een keertje een uitstapje wilt maken in Maastricht. Wil je langere tochtjes maken en de scootmobiel wat langer huren, dan is een scootmobiel die harder kan (meestal max. 25 kilometer per uur) en comfortabeler is een goed idee. Een opklapbare scootmobiel huren in Maastricht behoort ook tot de mogelijkheden. Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Vergelijk het aanbod en huur makkelijk en snel een scootmobiel in Maastricht via Huren.nl.