Rolstoel huren in Maastricht

2 aanbieders gevonden. De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Top 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Tijdelijk slecht ter been? Huur de juiste rolstoel in Maastricht

Het is uiteraard erg vervelend als je tijdelijk in een rolstoel moet zitten. Bijvoorbeeld omdat je iets gebroken hebt, of omdat je moet revalideren om een andere reden. Gelukkig zijn er in Maastricht genoeg verhuurders gespecialiseerd in het verhuren van zorgproducten zoals rolstoelen.

De zitbreedte, het maximum draaggewicht: vergelijk de verschillen

Er zijn meerdere soorten en maten rolstoelen te huur in en om Maastricht. Een groot verschil is het gewicht. De standaard rolstoel weegt rond de 20 kilogram. Wil je liever een lichtgewichtrolstoel van (minder dan) 10 kilo huren? Dat kan in Maastricht ook! Hoe lichter en makkelijker opvouwbaar de stoel is, hoe minder het maximale draaggewicht kan zijn. Dit gewicht ligt tussen de 100 en 150 kilogram. De zitbreedte van kinderrolstoelen is rond de 38 centimeter en van standaard rolstoelen in Maastricht zo’n 46 centimeter. Huur slim, huur een rolstoel in de buurt van Maastricht via Huren.nl en vergelijk eerst goed!

De voorwaarden van het huren van een rolstoel in Maastricht

Of je nou een rolstoel huurt met of zonder beensteunen, met of zonder afneembare arm- en voetsteunen en wielen, voor elke rolstoel die je huurt geldt: er moet een borg betaald worden. Deze borg krijg je terug na de huurperiode als je de rolstoel in goede staat weer inlevert. Via Huren.nl is het daarnaast ook mogelijk om een rolstoelbus of rolstoelauto in Maastricht te huren.