Scootmobiel huren in Nijmegen

1 aanbieder gevonden. Vergelijk verhuurbedrijven van een scootmobiel door te kijken naar de uitvoering en de gehanteerde minimale huurperiode.

Top 1 verhuurbedrijf

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huur een scootmobiel voor uitstapjes in Nijmegen

Tijdelijk slecht ter been maar wil je toch op stap in Nijmegen? Huur dan een scootmobiel bij een van de verhuurders in de buurt van Nijmegen. Je kunt ervoor kiezen om een scootmobiel te huren voor een dag of weekje (let op dat sommige verhuurbedrijven een minimum huurperiode hanteren van bijvoorbeeld een week of een maand). Een scootmobiel huren voor een langere periode, bijvoorbeeld omdat je aan het revalideren bent, behoort ook tot de mogelijkheden. Vaak geldt: hoe langer je huurt, hoe lager de huurprijs per dag wordt. Op Huren.nl vind je alle verhuurbedrijven van scootmobielen op een rijtje.

Opvouwbaar of standaard? Welke scootmobiel wil jij huren?

Wist je dat er ook opklapbare scootmobielen te huur zijn in Nijmegen? Deze scootmobiel is ideaal om te huren als je een uitstapje doet met de auto, de trein of zelfs het vliegtuig! Dat betekent dat je een scootmobiel kunt huren om mee te nemen op vakantie. Toch een vaste scootmobiel huren? Vergelijk het aanbod in Nijmegen dan goed. Bekijk of de scootmobiel vering, een richtingaanwijzer, verlichting, 3 of 4 wielen, en service bij pech heeft. Voor het vervoer van een scootmobiel kun je een rolstoelauto of rolstoelbus huren via huren.nl. Huur slim, vergelijk de Nijmeegse verhuurders van scootmobielen en het aanbod goed!