Rolstoel huren in Nijmegen

De prijs van een rolstoel kan verschillen per verhuurbedrijf. Vergelijk de verschillende aanbieders.

Vergelijk 2 verhuurbedrijven

25 km

  • 5 km
  • 10 km
  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden

Prijs per dag:

Huur een handgeduwde rolstoel in Nijmegen

In Nijmegen en omgeving is de handgeduwde rolstoel van alle rolstoelen het meest populair om te huren. Deze rolstoel is erg handig, omdat hij voortgeduwd kan worden door een persoon die achter de rolstoel loopt. Ook de persoon in de rolstoel zelf kan de rolstoel laten rijden door de wielen te draaien. Vind via Huren.nl alle verhuurbedrijven van rolstoelen en rolstoelbussen of rolstoelauto's in Nijmegen en omgeving.

In Nijmegen zijn er verschillende soorten rolstoelen te huur

De meeste verhuurbedrijven verhuren rolstoelen die allemaal erg op elkaar lijken. Gemiddeld wegen deze rolstoelen ongeveer 18 kilo, en ze hebben bijna allemaal een zitbreedte van 46 centimeter. Bij vrijwel alle rolstoelen die je huurt in Nijmegen zijn de voetsteuntjes opklapbaar en afneembaar. Bovendien zijn alle rolstoelen opklapbaar. Hoe klein je de rolstoel op kunt klappen, verschilt dan wel weer heel erg per model. Huur een transportrolstoel voor een extra compact opgeklapte rolstoel. Huur een lichtgewicht rolstoel in Nijmegen voor een lichte rolstoel van rond de 10 kg.

Denk aan de borg bij het huren van een rolstoel

De prijs die vermeld wordt bij de verhuurbedrijven in Nijmegen geldt meestal voor een week. Let op bij het vergelijken: niet altijd is de BTW al berekend. Dit kan er dus nog bovenop komen. Dit staat meestal wel gewoon vermeld. Huur slim, huur via Huren.nl.