Drone huren in Amersfoort

Top 2 verhuurbedrijven

50 km

  • 25 km
  • 50 km
  • 75 km
  • Alle afstanden
Amersfoort vanuit een ander perspectief zien? Huur een drone!

Vlieg over Park Schothorst en maak mooie natuurbeelden of zorg voor een originele bedrijfsvideo voor jouw bedrijf aan de Beestenmarkt. Of het nou gaat om zakelijk of privégebruik, een drone biedt heel veel mogelijkheden en kan door iedereen gehuurd worden. Zo kun je er ook evenementen en festivals mee filmen. Van het filmmateriaal maak je de perfecte promotiefilm voor je volgende evenement. Wil je graag leuke familiefoto’s maken of ga je trouwen en wil je je bruiloft vastleggen? Ook dat kan met een drone! Op deze pagina vind je de verhuurbedrijven van drones in en rondom Amersfoort. Dus ook in bijvoorbeeld Hilversum en Leusden.

Welke drones zijn er te huur?

Verhuurbedrijven bieden verschillende drones aan, waardoor de accuduur, de maximale bedieningsafstand en de controllers waarmee je de drone bestuurt van elkaar verschillen. Hier kun je op letten tijdens het vergelijken van de verhuurbedrijven. In principe is de basis van alle drones wel hetzelfde. Zo zijn ze voorzien van krachtige motoren, sensoren en een camerastabilisatiesysteem. Om beelden te maken, moet de drone voorzien zijn van een camera. Soms is een camera inbegrepen, maar het kan ook zijn dat je deze er los bij moet huren. Wil je gelijk kunnen zien wat je filmt? Kies dan een verhuurbedrijf uit die de mogelijkheid biedt om een controller met beeldscherm te huren. Vaak betaal je hiervoor een meerprijs.

Check de wet- en regelgeving

Vanwege veiligheids- en privacyredenen zijn er een aantal wetten en regels opgesteld. Zo is het namelijk verboden om te vliegen over de bebouwde kom (blijf op 150 meter afstand) en mag je niet hoger dan 120 meter vliegen. Als je van plan bent om de drone voor zakelijke doeleinden te gebruiken, dan komen hier nog een aantal regels bij. Als bedrijf moet je dan namelijk in het bezit zijn van een ROC. Dit certificaat houdt onder andere in dat de bestuurder van de drone beschikt over een vliegbrevet. Informeer bij het verhuurbedrijf naar de overige voorwaarden.